Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία στήριξε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία στήριξε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών

Θανάσης Δεβλιώτης: Ζητούμε επιτέλους ισονομία και ισοτιμία. Δεν επαιτούμε, απαιτούμε!
Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία στήριξε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών

medlabnews.gr iatrikanea

Την ισοπέδωση των συντάξεων των υγειονομικών που έχουν καταγγείλει συντεταγμένα οι Υγειονομικοί Φορείς της χώρας τόνισε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, που οργανώθηκε χθες από την Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος έξω από το Υπουργείο Εργασίας.

Όπως τόνισε ο κ. Θανάσης Δεβλιώτης, Πρόεδρος της Ε.Ο.Ο: «Ζητούμε επιτέλους ισονομία και ισοτιμία. Δεν επαιτούμε, απαιτούμε!

Σε μία εποχή συνεχούς αβεβαιότητας όπου  οι αυξήσεις στον τομέα της ενέργειας όπως επίσης και στον τομέα της καθημερινότητας βασανίζουν κυριολεκτικά τα ελληνικά νοικοκυριά, κάθε περαιτέρω αύξηση στο κόστος λειτουργίας των ιατρείων μας είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει τη σταγόνα για να ξεχειλίσει το ποτήρι της δυσαρέσκειας του συνόλου του κλάδου. Καλούμε την κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει το μέγεθος του προβλήματος και να αφουγκραστεί την κοινή γνώμη δίνοντας μία πρόσκαιρη έστω λύση διατηρώντας το ύψος των ασφαλιστικών εισφορών στα τωρινά επίπεδα.»

Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία συντασσόμενη με το σύνολο των επιστημονικών φορέων της χώρας ζητάει από την κυβέρνηση:

«1. Να αντιληφθεί το μέγεθος της επιβάρυνσης των ελεύθερων επαγγελματιών του χώρου και να άρει, προσωρινά τουλάχιστον για ένα χρόνο, την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών μας.

Επιπροσθέτως, ζητούμε από την κυβέρνηση να αποκαταστήσει την αδικία σε βάρος χιλιάδων υγειονομικών και

2. Να επαναφέρει τις συντάξεις τους στο ίδιο επίπεδο με των υπολοίπων επιστημόνων

Ζητούμε επίσης από την κυβέρνηση:

3. Να αναπροσαρμόσει το επίδομα μητρότητας στις μη μισθωτές αυτοαπασχολούμενες μητέρες προστατεύοντας έτσι και τις ελεύθερες επαγγελματίες υγειονομικούς συναδέλφους χορηγώντας ισόνομα το επίδομα τεσσάρων μηνών στο ύψος του βασικού  μισθού.»

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων