Εγκεφαλικά νεκρός ο 22χρονος που κατέρρευσε ξαφνικά. Η οικογένειά του αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Εγκεφαλικά νεκρός ο 22χρονος που κατέρρευσε ξαφνικά. Η οικογένειά του αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του

Δυστυχώς ο Δημήτρης μας δεν τα κατάφερε στη μάχη που έδωσε ώστε να κρατηθεί στη ζωή.

 medlabnews.gr iatrikanea

Εγκεφαλικά νεκρός είναι ο 22χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, ο οποίος νοσηλευόταν στη MEΘ του νοσοκομείου του Ρίου με εγκεφαλική αιμορραγία. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Σκόνδρας κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο (7/1), ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του, και διακομίστηκε αμέσως στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και στη μονάδα ανάνηψης.

Η Μαρία Σταθά-Δελδήμου, θεία του 22χρονου, έκανε γνωστή την είδηση μέσω social media, σημειώνοντας ότι οι γονείς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του.

«Δυστυχώς ο Δημήτρης μας δεν τα κατάφερε στη μάχη που έδωσε ώστε να κρατηθεί στη ζωή. Η οικογένειά μου και η οικογένεια του Αχαϊκού ποδοσφαίρου από απόψε θρηνεί άλλο ένα παλικάρι. Οι γονείς του έχουν πάρει μια γενναία απόφαση ώστε να δωρίσει τα όργανά του και αυτό μας κάνει περήφανους. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Δημήτρη μου!», έγραψε.

O Δημήτρης Σκόνδρας νοσηλευόταν διασωληνωμένος από το περασμένο Σάββατο, οπότε και κατέρρευσε ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του και διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων θα μεταβεί στο νοσοκομείο του Ρίου, προκειμένου να αξιολογήσει ποια όργανά του μπορούν να δωρηθούν.

Ο 22χρονος είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ατρόμητο Λάππα και στο Πάτραι, ενώ ολοκλήρωσε πριν από λίγο καιρό την στρατιωτική του θητεία.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων