Ο πελάτης αποκάλεσε «καθυστερημένο» τον σερβιτόρο και το εστιατόριο τον ξεφτίλισε στα social | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο πελάτης αποκάλεσε «καθυστερημένο» τον σερβιτόρο και το εστιατόριο τον ξεφτίλισε στα social

Είναι από αυτές τις ιστορίες που σε κάνει να απορείς προς τα που οδεύει η κοινωνία

 medlabnews.gr

Ένα αδιανόητο και συνάμα εξοργιστικό περιστατικό συνέβη σε κατάστημα εστίασης στην Αθήνα, με πελάτη να αποκαλεί «καθυστερημένο» υπάλληλο, επειδή δεν έβγαλε τις πίκλες από το μπέργκερ του.

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη το Σάββατο σε γνωστό εστιατόριο στην Αθήνα, με το ίδιο το μαγαζί να γνωστοποιεί την είδηση μέσω instagram και στη συνέχεια να καλεί τον επιβάτη να μην ξαναπατήσει το πόδι του σε αυτό.

Είναι από αυτές τις ιστορίες που σε κάνει να απορείς προς τα που οδεύει η κοινωνία, όταν ορισμένοι άνθρωποι αντιδρούν με αυτόν το τρόπο σε κάτι, το οποίο στην πραγματικότητα είναι τόσο μα τόσο απλό.

Η εξοργιστική ιστορία

Ένα τέτοιο γεγονός λοιπόν σημειώθηκε σε γνωστό μαγαζί στην Αθήνα, όπου σύμφωνα και με το story, ένας πελάτης κάλεσε για παράπονα και αναφέρθηκε στον υπάλληλο με χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του καταστήματος αναφέρει: «Αγαπητέ πελάτη που χθες αποκαλέσατε τηλεφωνικά τον εργαζόμενο μας ‘καθυστερημένο’, επειδή ξέχασε να βγάλει τις πίκλες από το μπέργκερ σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτός ο άνθρωπος έχει 2 γλυκύτατα παιδιά τα οποία έχουν αυτισμό. Καλό σας βράδυ και να μην επιλέξετε ποτέ ξανά το εστιατόριο μας».

Αμέσως η δημοσίευση αυτής της ιστορίας πήρε μεγάλες διαστάσεις, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να τάσσονται υπέρ του καταστήματος και να το συγχαίρουν, τόσο για την στάση όσο και στην απάντηση που έδωσε στον συγκεκριμένο πελάτη.

Δείτε την ανάρτηση

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

1

1 σχόλιο

stavros είπε...

Είναι Ιατρικό νέο αυτή η είδηση; Σχετίζεται με κάποιους που έχουν αλλεργία στις πίκλες όπως π.χ. κάποιοι έχουν αλλεργία στους ξηρούς καρπούς και τα λοιπά;
και επιπλέον είναι δουλειά δική μας να κρίνουμε το τι κάνουν κάποιοι που δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με αυτούς; Οι δικηγόροι τους είμαστε ή οι δικαστές τους;..
Τέλος πάντων όλα αυτά μοιάζουν με ένα τρελοκομείο όπου κάποιος τολμά να πει τον άλλον τρελό και καταδικάζεται για αυτό.. χάμπουργκερ με πίκλες... τ' ακούσαμε και αυτό. Με τσίχλες εχει; με τουρσί; και δεν ξέρω και τι άλλο, για νορμάλ δεν το λες.. ή για προχωρημένους είναι, ή για καθυστερημένους. Αν μου έφερνε κάποιος ένα χάμπουργκερ με πίκλες, θα τον έβλεπα με απορία ή ακόμα χειρότερα με μισό μάτι.. Ε, κι αν τύχαινε, για κάποιους λόγους, θα ξέφευγε καμία κουβέντα, δεν είναι τόσο απίθανο αυτό υπό κάποιες συνθήκες.
Τέτοιου είδους ειδήσεις είναι ενοχλητικές για κάποιους που έχουν συνηθίσει στις ιατρικές ειδήσεις που τους έρχονται στα e-mail.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.


blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων