Όλοι ελπίζουν στο θαύμα. Ο γιατρός του Γεράσιμου από το πρώτο βαγόνι. Συγκινεί η μητέρα του 20χρονου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Όλοι ελπίζουν στο θαύμα. Ο γιατρός του Γεράσιμου από το πρώτο βαγόνι. Συγκινεί η μητέρα του 20χρονου

Η κατάσταση του Γεράσιμου παραμένει κρίσιμη αλλά όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα.

 medlabnews.gr iatrikanea

21 μέρες μάχη στη ΜΕΘ δίνει ο νεαρός και σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου έχει 50-50 πιθανότητες να τα καταφέρει.

21 μέρες μάχη στη ΜΕΘ

Εδώ και 21 ημέρες δίνει μάχη στη ΜΕΘ ο 20χρονος Γεράσιμος, που είναι ο μοναδικός που επέζησε από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη με εμπορικό τρένο.Στο πλευρό του έχει όλη την επιστημονική ομάδα του Νοσοκομείου Λάρισας να δίνουν μαζί του μάχη για να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια. Ο διευθυντής της ΜΕΘ του ΓΝΛ Απόστολος Κομνός έχει πέσει πάνω από το βαρύ περιστατικό προσωπικά. Η κατάσταση του Γεράσιμου παραμένει κρίσιμη αλλά όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα.Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, ο 20χρονος έχει 50-50 πιθανότητες να τα καταφέρει. Όμως όσο περνούν οι μέρες οι πιθανότητες είναι όλο και περισσότερο υπέρ του.

Δύο ακόμη περιστατικά νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Όπως ενημερώνει ο κ. Γιαννακόπουλος, το ένα έχει αποσωληνωθεί, και το δεύτερο με την κρανιοεγκεφαλική κάκωση δίνει αισιόδοξα μηνύματα. Πρόκειται για δύο νέους ανθρώπους 36 και 21 ετών.Επίσης, άλλα τέσσερα περιστατικά νοσηλεύονται σε απλές κλίνες με κατάγματα και εγκαύματα, τα δύο εκ των οποίων έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ και σύντομα αναμένεται να λάβουν εξιτήριο.

"Ευχαριστώ όλους που προσεύχονται για το παιδί μου" - Συγκινεί η μητέρα του 20χρονου Γεράσιμου

Η μητέρα του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας που ενεπλάκη στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, με σύντομο μήνυμά της μέσω του MEGA ευχαρίστησε "όλους όσοι προσεύχονται για το παιδί της", τον 20χρονο Γεράσιμο.

"Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Αυτή την στιγμή θέλω να παραμείνω σιωπηλή και να επικεντρωθώ στο παιδί μου. Υπάρχουν πληροφορίες που έχουν βγει που δεν έχω δώσει εγώ στα μέσα, ίσως είναι λόγια συγγενών, αλλά όχι δικά μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς για την προσπάθεια τους και όλο τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου", είπε η μητέρα του 20χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος Γεράσιμος εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο του βαγονιού αμέσως μετά τη σύγκρουση και κατάφερε να σωθεί. Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας εδώ και 18 ημέρες.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων