Αιφνίδιος θάνατος 37χρονου ποδοσφαιριστή μετά από αγώνα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αιφνίδιος θάνατος 37χρονου ποδοσφαιριστή μετά από αγώνα

Θλίψη στη Βοιωτία για την τραγική είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός 37χρονου τρερματοφύλακα

 medlabnews.gr iatrikanea

Θλίψη στη Βοιωτία για την τραγική είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός 37χρονου τρερματοφύλακα, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής (28/5). Ο άντρας πανηγύρισε το τελευταίο νικηφόρο παιχνίδι της σεζόν αλλά λίγες ώρες αργότερα τον πρόδωσε η καρδιά του… Όπως γράφει ο φίλος του και δημοσιογράφος Γιάννης Καντάς, το απόγευμα της ίδιας μέρας πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας του, μετά από καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στο Δίστομο, αλλά λίγο αργότερα η καρδιά του δεν άντεξε.

Ο Βαγγέλης ταξίδεψε μέχρι το Κυριάκι για να πάρει την οικογένειά του και επιστρέφοντας στη Λιβαδειά, κοντά στον Ελικώνα (Ζερίκι), έχασε τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ήταν άσφυγμος, άπνοος και με πλήρη κατάργηση των αντανακλαστικών του εγκεφαλικού στελέχους.

Όπως αναφέρεται ανεπίσημα, «έπαθε έμφραγμα μυοκαρδίου». Ωστόσο, συγγενείς και φίλοι περιμένουν την ιατροδικαστική εξέταση που θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου.

 


 Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα οδηγίες προς τους Εισαγγελείς για τον τρόπο διερεύνησης στις περιπτώσεις, όπου σημειώνονται αιφνίδιοι θάνατοι αθλουμένων, δίνει με εγκύκλιο της η Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βιργινία Σακελλαροπούλου, σημειώνοντας τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί στη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων, καθώς και την πλέον πρόσφατη απώλεια ενός 42χρονου αρχισμηνία, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά τη λήξη αγώνα όπου συμμετείχε με την ομάδα της Αεροπορίας. 


Ιδιαίτερη έμφαση δίνει η Αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου προς τους Εισαγγελείς πως «στις περιπτώσεις αιφνίδιου θανάτου αθλουμένων, η έρευνα θα πρέπει να δώσει απάντηση και στο ερώτημα εάν ο θανών είχε υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο και είχε διαπιστωθεί η δυνατότητά του να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αθλήματος». Διαβάστε εδώ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων