Τι συνέβαινε και πέθαιναν όλοι στην ΜΕΘ Αγρινίου με κοροναϊό; | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τι συνέβαινε και πέθαιναν όλοι στην ΜΕΘ Αγρινίου με κοροναϊό;

Συμπληρωθήκαν δύο χρόνια από την ημέρα που ο εισαγγελέας Εφετών έδωσε εντολή για διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης

 medlabnews.gr iatrikanea

Σε… αναμονή είναι ακόμα η εξέταση της απόθεσης της ΜΕΘ κοροναϊού Αγρινίου που πριν δύο χρόνια παρουσίαζε θνητότητα 100%

Η είδηση ότι κανείς ασθενής που είχε διακομιστεί στη συγκεκριμένη μονάδα, δεν είχε λάβει εξιτήριο, είχε σοκάρει ενώ μέχρι σήμερα η υπόθεση δεν έχει ερευνηθεί ενώ οι συγγενείς των ασθενών που έχουν κινηθεί δικαστικά, να καταγγέλλουν σημαντικές καθυστερήσεις.

Κι όλα αυτά ενώ πριν 5 ημέρες συμπληρωθήκαν δύο χρόνια από την ημέρα που ο εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας Ευριπίδης Νικολάου, με έγγραφη παραγγελία του προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, έδωσε εντολή για διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης, για τα υψηλά ποσοστά θνητότητας της ΜΕΘ Covid 19.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο δικηγόρος Θανάσης Διαμαντόπουλος, ο οποίος εκπροσωπεί πολλές από τις οικογένειες, «μέχρι σήμερα περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της πραγματογνωμοσύνης. Μέχρι τώρα δεν έχουν ευδοκιμήσει οι προσπάθειες για πραγματογνωμοσύνη για τα αίτια των θανάτων καθώς οι πραγματογνώμονες επικαλούμενοι φόρτο εργασίας, αρνούνταν να προχωρήσουμε. Όπως αναφέρουν οι θάνατοι είναι πολλοί και ο κάθε ένας θα πρέπει να εξεταστεί ξεχωριστά. Θα κάνουμε τα πάντα να μην παραγραφεί η υπόθεση, αν υπάρχουν ευθύνες. Υπάρχει περίπτωση να μην αποδοθούν ευθύνες, να μην υπάρχουν. Στόχος μας, αν υπάρχει κάποιος που ευθύνεται, να λογοδοτήσει».

Πηγή thebest.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων