Σημαντική διάκριση της Amgen Hellas ως μια από τις πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις της Ελλάδος | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σημαντική διάκριση της Amgen Hellas ως μια από τις πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις της Ελλάδος

Η εταιρεία κατέλαβε τη 10η θέση στη λίστα Fortune’s Most Admired Companies in Greece 2023
Σημαντική διάκριση της Amgen Hellas ως μια από τις πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις της Ελλάδος

medlabnews.gr iatrikanea

Ανάμεσα στις εταιρείες που ξεχώρισαν για τη καινοτομία, την εξωστρέφεια και την εταιρική τους υπευθυνότητα βρέθηκε για ακόμη μια χρονιά η Amgen Hellas, καταλαμβάνοντας μια θέση στη λίστα Fortune’s Most Admired Companies in Greece 2023, του κορυφαίου θεσμού για την εταιρική φήμη. Συγκεκριμένα, η Amgen Hellas συναντάται φέτος στη 10η θέση της λίστας των πιο αξιοθαύμαστων επιχειρήσεων, εντασσόμμενη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη δεκάδα των 20 διακεκριμένων εταιρειών.

Η έρευνα για τις πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις αποκτά εξαιρετική σημασία στη σύγχρονη πραγματικότητα, όπου οι εταιρείες δοκιμάζονται καθημερινά από ποικίλες προκλήσεις λόγω των παγκόσμιων εξελίξεων, ενώ παράλληλα καλούνται να αναδείξουν τις αξίες τις οποίες πρεσβεύουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη φετινή έρευνα συμμετείχαν περισσότερα από 2.000 κορυφαία στελέχη, από τις 440 εταιρείες όλων των κλάδων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και παρουσιάζουν κύκλο εργασιών άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Η κατάταξη της λίστας των πιο αξιοθαύμαστων εταιρειών, ύστερα από έρευνα  που διεξάγει τα τελευταία εννιά χρόνια στην Ελλάδα το Fortune, σε συνεργασία με την KPMG, διαμορφώνεται βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων εταιρικής φήμης. Μεταξύ άλλων, στα παραπάνω κριτήρια εντάσσονται η διαχείριση εταιρικών πόρων, η καινοτομία, η ανταγωνιστικότητα, η εξωστρέφεια, η ποιότητα προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και η διοίκηση ανθρωπίνου δυναμικού.

Η αναγνώριση της Amgen Hellas, ως μια από τις πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις της Ελλάδος για το 2023 είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας και της δέσμευσης της εταιρείας και των ανθρώπων της να βρίσκονται πάντα στην υπηρεσία των ασθενών. Η Amgen παγκοσμίως είναι προσηλωμένη στην αποστολή της για περισσότερα από 40 χρόνια με την αρωγή της επιστήμης και της βιοτεχνολογίας, καθοδηγούμενη σε κάθε βήμα της από τις αξίες που τη διέπουν.

Το βραβείο παρέλαβε η κ. Εύη Μωραίτη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Amgen Hellas η οποία δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για μια ακόμη διάκριση της εταιρείας μας ως μια από τις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλαδα για το 2023. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των ασθενών μας, ανεξαρτήτως συνθηκών, παρέχοντάς τους την κατάλληλη θεραπεία, στην κατάλληλη στιγμή. Παράλληλα, η ισχυρή κουλτούρα μας, ο σεβασμός και η αφοσίωσή μας στις αξίες μας και η ακλόνητη δέσμευσή μας προς τους ανθρώπους μας συνέβαλαν καθοριστικά στη διάκρισή μας αυτή, δίνοντάς μας την ευκαιρία να προωθήσουμε την καινοτομία και τη συνεργασία και να έχουμε ουσιαστικό αντίκτυπο στη ζωή των ασθενών. Δεσμευόμαστε λοιπόν, να συνεχίσουμε να τηρούμε την υπόσχεση μας και να δουλέψουμε ακούραστα και ομαδικά για την αξιοποίηση και εφαρμογή της επιστημονικής μεθόδου, ως μέσο για τη δημιουργία θεραπειών, ικανών να βελτιώνουν την υγεία των ασθενών μας και να σώζουν ζωές.»

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων