Τραγωδία. Δεν άντεξε τον χαμό του αδελφού του και σε λίγες ώρες έφυγε και αυτός | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τραγωδία. Δεν άντεξε τον χαμό του αδελφού του και σε λίγες ώρες έφυγε και αυτός

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη για έναν πατέρα που είδε τα δύο παιδιά του ηλικίας 38 και 32 ετών να πεθαίνουν με έξι ώρες διαφορά

medlabnews.gr iatrikanea

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη για έναν πατέρα που είδε τα δύο παιδιά του ηλικίας 38 και 32 ετών να πεθαίνουν με έξι ώρες διαφορά.

Πρόκειται για δύο παλικάρια 38 και 32 ετών από τη Νέα Μηχανιώνα , που άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα σε 6 ώρες, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά τους

Η συγκλονιστική ιστορία ξεκινά με τον 38χρονο Θοδωρή από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και βρέθηκε για αρκετές μέρες σε κέντρο αποκατάστασης.

«Χτύπησε από δεξιά τα πλευρά του, το δεξί το πόδι του. Τον κρατήσανε στο ‘Γεννηματάς’ 10 μέρες, έκανε εγχείρηση, βάλανε σίδερα και 8 του μηνός τον πήγανε στo κέντρο αποκατάστασης», λέει ο θείος της οικογενείας. Ώσπου το πρωί της 9ης Ιουνίου χτύπησε το τηλέφωνο του μικρότερου αδερφού του, που ο γιατρός από το κέντρο αποκατάστασης κάλεσε τον 32χρονο και του ζήτησε να βρεθούν από κοντά γιατί η υγεία του αδελφού του έδειχνε σημάδια επιδείνωσης. «Πήραν τον αδελφό του, του λένε ‘δεν είναι καλά, έλα από εδώ’. Πήγε από εκεί, του λένε πέθανε» συνέχισε ο θείος της οικογενείας.

Ο 32χρονος αδελφός του, στο άκουσμα του θανάτου του 38χρονου Θοδωρή δεν άντεξε και κατέρρευσε και τελικά πέθανε έξι ώρες μετά τον χαμό του αδερφού του.

Ως αιτία θανάτου του 38χρονου αναγράφεται η πνευμονική εμβολή, στις 09/06/20230 και ώρα 14.15 το μεσημέρι. Έξι ώρες αργότερα, στις 20:12 το βράδυ έξυγε από τη ζωή και ο 32χρονος από έμφραγμα του μυοκαρδίου - όπως αναγράφεται συγκεκριμένα στη ληξιαρχική πράξη θανάτου: πρόσφατο έμφραγμα του μυοκαρδίου - θρόμβωση της δεξιάς στεφανιαίας αρτηρίας.

«Τα δύο παιδιά μου έφυγαν με διαφορά 6 ωρών. Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Ο συντετριμμένος πατέρας των δύο αδελφών, Γιώργος Σαχπαζίδης συγκλονίζει μιλώντας στο newsit.gr: «Τα δύο παιδιά μου έφυγαν με διαφορά 6 ωρών. Ο μεγάλος είχε ένα τροχαίο με τη μηχανή του και μετά από λίγο καιρό έφυγε. Και ο άλλος δεν το άντεξε. Στενοχωρήθηκε, νευρίασε και δεν άντεξε η καρδιά του. Έχασα και τη γυναίκα μου από καρκίνο πριν από 28 χρόνια και τώρα είμαι μόνος. Αυτά τα παιδιά ήταν το στήριγμά μου. Δεν έχω κανέναν. Μόνο τον αδελφό μου. Τι να πω; Τα παιδιά μου ήταν λουλούδια. Δεν είχαν κανένα πρόβλημα υγείας. Δεν μπορώ να το πιστέψω».

«Δεν πρόλαβαν να ζήσουν»

Ο θείος των δύο νέων που έφυγαν από τη ζωή, Βασίλης Σαχπαζίδης μίλησε και αυτός στο newsit.gr: «Είχαν μεγάλη αγάπη και αδυναμία ο ένας στον άλλο. Ήταν πολύ ευγενικά παιδιά, ψυχούλες. Ο ένας ήταν πάντα στο πλευρό του άλλου σε όλα. Καρδιά μάλαμα και οι δύο. Ο μεγάλος έσπασε το πόδι του στο τροχαίο που είχε, έμεινε για δέκα μέρες στο νοσοκομείο, έγιναν οι επεμβάσεις στο πόδι και μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης. Την επόμενη ημέρα από την μεταφορά του πέθανε από πνευμονική εμβολή. Πήραν από το κέντρο αποκατάστασης τον αδελφό του και τον κάλεσαν να πάει. Και του είπαν ότι πέθανε. Νευρίασε, στενοχωρήθηκε και είπε στους φίλους που ήταν μαζί του, ότι ζαλίστηκε και έπεσε κάτω. Ήρθαν ασθενοφόρα, προσπάθησαν να του κάνουν ΚΑΡΠΑ και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Όμως στη διαδρομή δεν άντεξε και έφυγε. Δεν πρόλαβαν να ζήσουν τα παιδιά».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων