Σοκαριστικό βίντεο από την Κίνα: «Ελεύθερη πτώση» του ασανσέρ τους εκσφενδόνισε στον αέρα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σοκαριστικό βίντεο από την Κίνα: «Ελεύθερη πτώση» του ασανσέρ τους εκσφενδόνισε στον αέρα

Σκηνές τρόμου έζησαν οι τρεις επιβάτες που τελικά διακομίστηκαν στο νοσοκομείο
Σοκαριστικό βίντεο από την Κίνα: «Ελεύθερη πτώση» του ασανσέρ τους εκσφενδόνισε στον αέρα

medlabnews.gr iatrikanea

Μια συνηθισμένη μετακίνηση με ανελκυστήρα στην Κίνα παραλίγο να γίνει θανατηφόρα, αφού ο ανελκυστήρας που παρουσίασε δυσλειτουργία έπεσε ξαφνικά, τραυματίζοντας τρεις επιβάτες.

"Τα πάντα περιστρέφονταν. Πεταχτήκαμε όλοι στον αέρα πριν πέσουμε στο πάτωμα", δήλωσε ο Li, ένας από τους επιβάτες, ενώ διηγούνταν την τρομακτική βουτιά.

Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη το Σάββατο 26 Αυγούστου, ενώ ο ίδιος και άλλοι δύο επιβάτες επιβιβάστηκαν στον ασανσέρ στην πόλη Changsha της επαρχίας Hunan.

Ο Li, ο οποίος ζούσε στον 25ο όροφο, θυμήθηκε πώς το ασανσέρ "σταμάτησε ενώ κατέβαινε".

"Κόλλησε και δεν κουνιόταν", εξήγησε ο τρομοκρατημένος επιβάτης, ο οποίος πρόσθεσε ότι το ασανσέρ άρχισε να ταλαντεύεται μόλις έφτασε στον τέταρτο όροφο.

Σε εκείνο το σημείο, ο αναστατωμένος επιβάτης προσπάθησε να πατήσει τα κουμπιά για άλλους ορόφους, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς όλα τα φώτα στον πίνακα ελέγχου έσβησαν.

Ξαφνικά, το ασανσέρ έκανε βουτιά.

Στο βίντεο από την κάμερα του ανελκυστήρα, το ασανσέρ φαίνεται να κατεβαίνει, εκσφενδονίζοντας και τους τρεις επιβάτες στον αέρα, με τον έναν να χτυπάει στο ταβάνι.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με τους επιβάτες να κουρνιάζουν στο έδαφος.

Ο Li στη συνέχεια επικοινώνησε τόσο με τη διαχείριση του κτηρίου όσο και με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, οι οποίες μετέφεραν τα τρία θύματα στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς, ο Li υπέστη μόνο μικρές μελανιές στο πόδι του- ωστόσο, ένας άλλος επιβάτης φέρεται να υπέστη δύο κατάγματα στα οσφυϊκά οστά και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Η κατάσταση του τρίτου επιβάτη παραμένει ασαφής.

Πηγή: nypost.com

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων