Δύο άνθρωποι πνίγηκαν από φαγητό. Ενας 60χρονος στην Μάνη και στην Αρτα πνίγηκε μπροστά στα μάτια του συζύγου της | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Δύο άνθρωποι πνίγηκαν από φαγητό. Ενας 60χρονος στην Μάνη και στην Αρτα πνίγηκε μπροστά στα μάτια του συζύγου της

medlabnews.gr iatrikanea

Δυστυχώς χάνονται άνθρωποι άδικα την ώρα που τρώνε και που φυσικά δεν βρίσκονται κοντά τους άνθρωπου να τους παρέχουν πρώτες βοήθειες

Σε μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημεριανό γεύμα μιας οικογένειας το μεσημέρι της Κυριακής (24/9) στην Παλαιόχωρα Αβίας στον Δήμο Δυτικής Μάνης.

Ένας 60χρονος, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, που βρισκόταν με τη γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά σε εστιατόριο της περιοχής πνίγηκε καθώς έτρωγε.

Άμεσα έσπευσαν τόσο ιατροί, που βρέθηκαν στο σημείο όσο και άνθρωποι, που γνώριζαν από πρώτες βοήθειες και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν.

Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε γρήγορα στην περιοχή, ωστόσο ο 60χρονος κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν κάτοικος Αττικής και βρισκόταν στην περιοχή για το Σαββατοκύριακο.

Άρτα: Γυναίκα πνίγηκε από φαγητό και πέθανε μπροστά στα μάτια του συζύγου της

Τραγωδία συνέβη στην Άρτα, όταν μία γυναίκα πνίγηκε από το φαγητό και πέθανε μπροστά στα μάτια του συζύγου της. Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Μικροσπηλιά του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα artinos.gr, η άτυχη γυναίκα έτρωγε μαζί με τον σύζυγό της στην κουζίνα του σπιτιού τους, αλλά πνίγηκε όταν προσπάθησε να καταπιεί ένα μικρό κομμάτι φαγητού.

Ο σύζυγός της προσπάθησε να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, χωρίς αποτέλεσμα, και ύστερα από λίγο η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αγνάντων και η γυναίκα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όπου έγιναν προσπάθειες από το ιατρικό προσωπικό να την επαναφέρουν. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά, καθώς η άτυχη γυναίκα είχε εκπνεύσει.

Αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροψία–νεκροτομή, ώστε να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία του θανάτου της.

Δείτε βίντεο: 

Η λαβή Χάιμλιχ σώζει ζωές - «Όλοι μπορούν να την κάνουν»

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων