Η ΡευΜΑζήν στη ΔΕΘ: Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για τα Ρευματικά Νοσήματα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η ΡευΜΑζήν στη ΔΕΘ: Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για τα Ρευματικά Νοσήματα

Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 17:00-19:00
Η ΡευΜΑζήν στη ΔΕΘ:  Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για τα Ρευματικά Νοσήματα

medlabnews.gr iatrikanea

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ασθενών, Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Ρευματικά Νοσήματα “ΡευΜΑζήν”, έπειτα από τις πολύ επιτυχείς συμμετοχές της στην 83η και 84η ΔΕΘ το 2018 και 2019 αντίστοιχα, έτσι και φέτος δίνει το παρών  οργανώνοντας δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις στον χώρο της ΔΕΘ και συγκεκριμένα στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 5-7 το απόγευμα στο  Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός (Αίθουσα C).

Πιο αναλυτικά, η εκδήλωση του Σαββάτου 16/9/2023 τιτλοφορείται «Τα ρευματικά νοσήματα στον 21ο αιώνα» και στοχεύει στην έγκυρη ενημέρωση του κοινού για τα  Ρευματικά Νοσήματα και τις σύγχρονες εξελίξεις στην αντιμετώπιση των νοσημάτων αυτών, έχοντας στο πλευρό μας έγκριτους επιστήμονες για την υπεύθυνη  πληροφόρηση  των ασθενών αλλά και του ευρύτερου κοινού. Επίσης θα γίνει και η παρουσίαση του νεοσύστατου Συλλόγου Ρευματοπαθών Βορείου Ελλάδος, που έχει σαν στόχο να καλύψει τις ανάγκες των ρευματοπαθών στη Βόρεια Ελλάδα σε θέματα ενδυνάμωσης των ασθενών αλλά και διεκδίκησης καλύτερων παροχών υγείας. Ο νεοσύστατος σύλλογος αναμένεται να επανδρώσει την Ομοσπονδία με νέα μέλη έτοιμα να συνδράμουν στην ευαισθητοποίηση κοινού και πολιτείας γύρω από τα ρευματικά νοσήματα ειδικότερα στη Βόρεια Ελλάδα.

Την Κυριακή 17/9/2023 η προγραμματισμένη εκδήλωση έχει σαν θέμα τις «Προκλήσεις στην περίθαλψη των ασθενών με χρόνια νοσήματα στη Β. Ελλάδα», στην οποία θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με διάφορους εμπλεκόμενους φορείς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρόνιοι ασθενείς στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων επισυνάπτεται).

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με την στήριξη των εταιριών Genesis Pharma (Μέγας Χορηγός), GSK, Janssen, Pfizer (Χορηγοί).

Διαβάστε επίσης:

Τι είναι η αρθρίτιδα; Οστεοαρθρίτιδα, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ουρική αρθρίτιδα, ποδάγρα

Τι είναι ο ιατρός ρευματολόγος; 10 λόγοι για να δείτε τον ρευματολόγο


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων