Ρόδος. Κέρασαν όλο το χωριό, γιατί τους έσωσαν το σπίτι από τις φωτιές (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ρόδος. Κέρασαν όλο το χωριό, γιατί τους έσωσαν το σπίτι από τις φωτιές (video)

Κέρασε όλους όσους ζουν στο χωριό Λαέρμα, επειδή τους βοήθησαν να σώσουν το σπίτι τους από τις καταστροφικές φωτιές.

 medlabnews.gr

Ένα ζευγάρι Γερμανών που έχει επιλέξει την Ρόδο ως μόνιμο τόπο κατοικίας τα τελευταία 14 χρόνια κέρασε όλους όσους ζουν στο χωριό Λαέρμα, επειδή τους βοήθησαν να σώσουν το σπίτι τους από τις καταστροφικές φωτιές.

Σύμφωνα με την «Ροδιακή» ένα ζευγάρι Γερμανών, που έχει επιλέξει τη Ρόδο ως δεύτερη πατρίδα τους και διαμένουν στο νησί μας τα τελευταία 14 χρόνια, ανέλαβε μια όμορφη και συγκινητική πρωτοβουλία, θέλοντας έτσι να ευχαριστήσει όλους τους κατοίκους του χωριού Λαέρμων, που από κοινού έδωσαν μάχη με τις φλόγες πριν από μερικές εβδομάδες καταφέρνοτας έτσι να σώσουν το σπίτι τους.

Σε ανάρτησή του, ο αρχιμανδρίτης Nεκτάριος Πόκκιας, Ηγούμενος της Ι. Μονής Θάρρι Ρόδου αναφέρει συγκεκριμένα:

«Μία συγκινητική και όμορφη πρωτοβουλία δύο υπέροχων ανθρώπων από την Γερμανία του Χανς και της Μαρίας που ζουν στα Λάερμα μόνιμα τα τελευταία 14 χρόνια.Κάλεσαν με δικά τους έξοδα όλους τους Λαερμενούς για να διασκεδάσουν ευχαριστώντας τους που βοήθησαν στην κατάσβεση της φωτιάς τον περασμένο Ιούλιο γύρω από το σπίτι τους.Μπράβο τους. Υπάρχει ακόμη φιλότιμο και ανθρωπιά!»

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων