Γιάννης Ιωαννίδης. Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Γιάννης Ιωαννίδης. Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια

Στα όσα βίωσε την τελευταία 4ετία ο Γιάννης Ιωαννίδης αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος, Βασίλης Σκουντής,

medlabnews.gr 

Το τελευταίο αντίο είπαν χθες συγγενείς, φίλοι αλλά και φίλαθλοι στον εμβληματικό προπονητή του ελληνικού μπάσκετ, Γιάννη Ιωαννίδη.

Στα όσα βίωσε την τελευταία 4ετία ο Γιάννης Ιωαννίδης αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος, Βασίλης Σκουντής, μιλώντας στην εκπομπή του Star, “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

“Είναι ένα τραγικό φινάλε για τον Γιάννη Ιωαννίδη. Ένας άνθρωπος αεικίνητος, ενεργητικός, τα τελευταία 3-4 χρόνια ήταν καθηλωμένος στο σπίτι του και -όπως και η σύζυγός του- έλιωνε μέρα με τη μέρα σαν κεράκι και χθες το κεράκι έλιωσε ολοκληρωτικά και έσβησε”, είπε ο γνωστός παρουσιαστής της Cosmote TV, κληθείς να σχολιάσει την άνοια από την οποία έπασχε ο θρυλικός προπονητής.

“Τρέχαμε τον τελευταίο καιρό, να προλάβουμε να μην ξεχάσει εντελώς. Ετοιμάζαμε παρουσιάσεις, ήθελε πολύ να εκδοθεί η βιογραφία του. Είχαμε πάει πάνω από 20 φορές στο σπίτι του. Υπάρχουν 100 ώρες καταγεγραμμένο υλικό με αφηγήσεις του, αφηγήσεις ανθρώπων που τον γνώριζαν, πρόλογοι από σημαίνουσες προσωπικότητες του μπάσκετ, όπως ο Ομπράντοβιτς. Θα εκδοθεί κάποια στιγμή όλο αυτό το υλικό”, υπογράμμισε.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων