14o Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Περιοδοντολογίας και Οδοντικών Εμφυτευμάτων | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

14o Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Περιοδοντολογίας και Οδοντικών Εμφυτευμάτων

Από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής
14o Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Περιοδοντολογίας και Οδοντικών Εμφυτευμάτων

medlabnews.gr iatrikanea

Το παρόν και το μέλλον της επιστήμης της Περιοδοντολογίας συναντώνται στο 14ο Συμπόσιο που διοργανώνεται από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία διοργάνωση, η φετινή εκδήλωση θα αποτελέσει την ιδανική συγκυρία για να παρουσιαστούν και να αναλυθούν οι τελευταίες εξελίξεις στην Οδοντιατρική κοινότητα.

Με υψηλές προσδοκίες το φόρουμ, που οργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Περιοδοντολογίας και Οδοντικών Εμφυτευμάτων, διαθέτει την δυναμική να προσφέρει το βήμα για ζωηρές και εποικοδομητικές επιστημονικές συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων και αλληλεπίδραση μεταξύ των συμμετεχόντων. Στόχος η διεύρυνση των γνώσεων και η κριτική αξιολόγηση των τρεχουσών εξελίξεων σε όλες τις πτυχές της Περιοδοντολογίας και της Εμφυτευματικής Οδοντιατρικής.

Κεντρική θεματική του φετινού συμποσίου είναι “Predictable tissue management around teeth and implants. A critical reassessment”. Η Ελληνική Εταιρία Περιοδοντολογίας και Οδοντικών Εμφυτευμάτων προσεγγίζει το θέμα του προβλέψιμου θεραπευτικού αποτελέσματος και δίνει την ευκαιρία μιας κριτικής επαναξιολόγησης μεθόδων, τεχνικών και υλικών.

Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει προσκεκλημένους καταξιωμένους, διεθνούς κύρους, επιστήμονες που θα παρουσιάσουν βασικές διαλέξεις. Συγκεκριμένα την σπουδαία επιστημονική εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι Darko Bozic, Tali Chachartchi, Georgios Kotsakis, Ioannis Polyzois, Anton Sculean, Andreas Stavropoulos και Lewis Winning.

Εξαιρετική επιτυχία του Συμποσίου αποτελεί η διοργάνωση, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα Pre-Symposium Peri-implantitis hands-on σεμινάριο, με την χορηγία της Novabone. Στο τετράωρης διάρκειας κλινικό σεμινάριο, που θα διοργανωθεί στις 23 Νοεμβρίου στο Crowne Plaza στην Αθήνα, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Rutgers Γεώργιος Κοτσάκης θα παρουσιάσει όλα τα πρωτόκολλα θεραπείας περιεμφυτευματίτιδας που προτείνει βάσει επιστημονικής τεκμηρίωσης. Επίσης θα δοθεί η δυνατότητα επίδειξης και χρήσης νέων εργαλείων.

Η Ελληνική Εταιρεία Περιοδοντολογίας και Οδοντικών Εμφυτευμάτων προσκαλεί τα μέλη της Οδοντιατρικής κοινότητας να δώσουν το παρόν στο κορυφαίο επιστημονικό γεγονός για την επιστήμη της Περιοδοντολογίας.

 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων