Πέθανε 38χρονη από καρκίνο των ωοθηκών όμως με την τελευταία της επιθυμία σώζει πολλές ζωές | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πέθανε 38χρονη από καρκίνο των ωοθηκών όμως με την τελευταία της επιθυμία σώζει πολλές ζωές

Η τελευταία επιθυμία μίας ασθενούς με καρκίνο στις ΗΠΑ «διαγράφει» 16 εκατομμύρια δολάρια από το ιατρικό χρέος συμπολιτών της

medlabnews.gr iatrikanea

Μια γυναίκα από τη Νέα Υόρκη που πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών έχει συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για να πληρώσει εκατομμύρια δολάρια σε ιατρικά χρέη άλλων ανθρώπων. Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κανόνισε να αναρτηθεί μετά τον θάνατό της, η Κέισι Μακιντάιρ 38 ετών, ζήτησε από τους ακόλουθους να εξετάσουν το ενδεχόμενο να κάνουν δωρεές για τον σκοπό της. Είπε ότι σχεδίαζε να εξοφλήσει το ιατρικό χρέος άλλων ανθρώπων ως τρόπο να...γιορτάσει τη ζωή της.

Η ίδια έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αν το διαβάζετε αυτό, έχω πεθάνει». «Αγάπησα τον καθένα από εσάς με όλη μου την καρδιά και σας υπόσχομαι, ήξερα πόσο βαθιά με αγαπούσαν... για να γιορτάσω τη ζωή μου, κανόνισα να εξαγοράσω το ιατρικό χρέος άλλων και μετά να το καταστρέψω». Πρόσθεσε ότι ήταν τυχερή που είχε πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη υψηλής ποιότητας ενώ πάλευε με τον καρκίνο των ωοθηκών σταδίου τέταρτου και ήθελε να έχουν και άλλοι το ίδιο.


Μέχρι την Παρασκευή το βράδυ, η Mακιντάιρ και η οικογένειά της είχαν συγκεντρώσει πάνω από 160.000 δολάρια για την καμπάνια της με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «RIP Medical Debt». Η ομάδα αποπληρώνει ένα δολάριο ιατρικού χρέους για κάθε σεντ που δίνεται, πράγμα που σημαίνει ότι η εκστρατεία της Μακιντάιρ βοήθησε να διαγραφούν 16 εκατομμύρια δολάρια από απλήρωτους ιατρικούς λογαριασμούς.

Έως και 100 εκατομμύρια Αμερικανοί αγωνίζονται με ιατρικό χρέος, σύμφωνα με εκτιμήσεις της μη κερδοσκοπικής έρευνας υγείας KFF. Στην ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ανήγγειλε τον θάνατό της, η οικογένεια της Mακιντάιρ συμπεριέλαβε ένα σημείωμα ότι θα έκαναν μνημόσυνο στο Prospect Park της Νέας Υόρκης τον Δεκέμβριο, όπου θα γιόρταζαν τη ζωή της αγοράζοντας και συγχωρώντας ανώνυμα το ιατρικό χρέος άλλων.

Η Κέισι Μακιντάιρ εκδότης βιβλίων, ξεκίνησε θεραπεία για τον καρκίνο των ωοθηκών το 2019 και πέθανε την Κυριακή (12.11), αφήνοντας πίσω τον σύζυγό της και τη 18 μηνών κόρη της. Σύμφωνα με την ανάρτησή της, πέρασε τους τελευταίους πέντε μήνες της ζωής της σε ξενώνα με φίλους και οικογένεια στη Βιρτζίνια, το Ρόουντ Άιλαντ και τη Νέα Υόρκη, στιγμές που αποκάλεσε «μαγικές».

Σε μια ανάρτηση στο X, παλαιότερα γνωστό ως Twitter, ο σύζυγός της Άντριου Ρόουζ Γκρέγκορι είπε «Κέισι. Σε αγαπάμε, μας λείπεις, έφυγες, είσαι μαζί μας, θα σε ψάχνουμε παντού»

Διαβάστε επίσης:

Καρκίνος των ωοθηκών. Προκαλεί πόνο και πρήξιμο χαμηλά στην κοιλιά, φούσκωμα, κόπωση, αύξηση βάρους

Ποια η σχέση εμφάνισης καρκίνου των ωοθηκών και διαταραχής μετατραυματικού στρες PTSD;

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων