Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η μαθήτρια που υπέστη αλλεργικό σοκ και ανακοπή | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η μαθήτρια που υπέστη αλλεργικό σοκ και ανακοπή

Εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της 17χρονης μαθήτριας

 medlabnews.gr iatrikanea

Εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της 17χρονης μαθήτριας που υπέστη αλλεργικό σοκ και ανακοπή και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μαθήτρια, ενώ βρίσκονταν σε σχολική εκδρομή με σχολείο της Αττικής, ξαφνικά ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Νέα στοιχεία για την περιπέτεια της 17χρονης στο Ηράκλειο, που παραμένει διασωληνωμένη σε εντατική νοσοκομείου. 

Η μαθήτρια υπέστη ανακοπή από αλλεργικό σοκ, που φαίνεται ότι της προκάλεσαν τα γαλακτοκομικά προϊόντα που κατανάλωσε το πρωί. Ήταν σε ξενοδοχείο στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής με συμμαθητές και συνοδούς εκπαιδευτικούς. Η ανήλικη φέρεται να γνώριζε πως ήταν αλλεργική και μάλιστα έκανε η ίδια ένεση στον εαυτό της. Κατέρρευσε όμως και μεταφέθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι γονείς της, στο Περιστέρι και πλέον όλοι περιμένουν μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών. Ο κίνδυνος για την ανήλικη δεν έχει περάσει. Οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται ως κρίσιμες και καθοριστικές. Φίλοι της 17χρονης που ήταν μπροστά την ώρα που έχασε τις αισθήσεις της, παραμένουν σε κατάσταση σοκ. Προσεύχονται να γίνει καλά η άτυχη μαθήτρια και να επιστρέψει μαζί τους, στην Αθήνα. Αστυνομικοί έχουν ήδη στα χέρια τους εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου. Σε αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνονται οι κινήσεις της 17χρονης. Από τη στιγμή που βάζει τρόφιμα στο πιάτο της, μέχρι τη στιγμή που καταρρέει μπροστά στους συμμαθητές της.

Ακολουθεί το ιατρικό ανακοινωθέν

«Σήμερα Κυριακή 10-12-2023 διακομίστηκε στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με συνοδεία Ιατρού, ανήλικη 17 ετών σε καρδιακή ανακοπή (ασυστολία).

Διασωληνώθηκε και μετά από 10 λεπτά εξειδικευμένης αναζωογόνησης ανέκτησε καρδιακό ρυθμό.

Η αρτηριακή πίεση υποστηρίχθηκε με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις.

Μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου για σταθεροποίηση και νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας της παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη».

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων