Κεραυνός έπεσε σε σπίτι στην Κρήτη και τα διέλυσε όλα (φωτο) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Κεραυνός έπεσε σε σπίτι στην Κρήτη και τα διέλυσε όλα (φωτο)

Δεν έχουν διαπιστωθεί άλλου είδους ζημιές σε κατοικίες, στο χωριό

 medlabnews.gr iatrikanea

 

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τα Χανιά έχουν και τις συνέπειές τους. Στον Αποκόρωνα και συγκεκριμένα στο χωριό Ραμνή συνέβη κάτι αναπάντεχο, αφού ένας κεραυνός έπεσε γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Ιανουαρίου σε σπίτι πρώτου ορόφου και στη κυριολεξία τρύπησε σημείο της οροφής του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ιστότοπο Flashnews.gr, το ηλικιωμένο ζευγάρι που διαμένει σε αυτό είχε κατέβει εκείνη την ώρα στην ισόγεια κατοικία και δεν υπέστησαν το παραμικρό.

Όπως διαπίστωσαν οι πυροσβέστες από την Π.Υ. Βρυσών που μετέβησαν στο σημείο, εκτός από την τρύπα στην οροφή του σπιτιού κάηκαν εντός αυτής όλες οι ηλεκτρικές συσκευές, χωρίς ωστόσο η πυρκαγιά να επεκταθεί.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αποκορώνου Χαράλαμπο Κουκιανάκη που επικοινώνησε το Flashnews.gr δεν έχουν διαπιστωθεί άλλου είδους ζημιές σε κατοικίες, ενώ δεν έχουν προκύψει προβλήματα με το δίκτυο ρεύματος ή τηλεπικοινωνιών στην περιοχή.



Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων