Συγγενείς ασθενή μπούκαραν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και χτύπησαν γιατρούς και νοσηλευτές | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συγγενείς ασθενή μπούκαραν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και χτύπησαν γιατρούς και νοσηλευτές

Στιγμές τρόμου έζησαν ασθενείς και συνοδοί τα ξημερώματα στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Μεσολογγίου, μετά από επίθεση δεκάδων Ρομά σε γιατρού

medlabnews.gr iatrikanea

Στιγμές τρόμου έζησαν ασθενείς και συνοδοί τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Μεσολογγίου, μετά από επίθεση δεκάδων Ρομά σε γιατρούς και νοσηλευτές.

Μια ομάδα περίπου 30 ατόμων μπούκαρε στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Μεσολογγίου και άρχισε να χτυπά και να βρίζει εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρουν στο aixmi-news.gr συνοδοί ασθενών είδαν ξαφνικά μπροστά τους γύρω στις 4 τα ξημερώματα την ομάδα αυτή να σπάει ότι βρει μπροστά της.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Το περιστατικό συνέβη όταν κατά τις 3 την νύχτα μεταφέρθηκε μια γυναίκα Ρομά στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές έκαναν ότι προβλέπεται για να σώσουν την γυναίκα, πράγμα που έγινε και την μετέφεραν σε θάλαμο νοσηλείας.

Εκεί η ασθενής έκανε ένα επιληπτικό επεισόδιο όπως αντιλήφθηκαν άλλοι ασθενείς και συνοδοί με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που την συνόδευαν να θεωρήσουν ότι πεθαίνει. Έτσι μέσα σε πέντε λεπτά έφθασαν στο νοσοκομείο 30 άτομα και άρχισαν να σπάνε, να καταστρέφουν και να χτυπούν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Η παθολογική δε, ήταν γεμάτη ασθενείς που έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη καθώς δεν ήξεραν αν βγουν ζωντανοί από αυτό το χάος που προκάλεσαν.

Σύμφωνα με μαρτυρία συνοδού ασθενούς, κάποιοι προσπάθησαν να ξεβιδώσουν και έναν πυροσβεστήρα που ήταν στον τοίχο, αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφεραν.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία χτύπησαν έναν γιατρό στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν τραυματισμό, ενώ νοσηλευτές και βοηθοί θαλάμου δέχθηκαν χτυπήματα.

Κλήθηκε η αστυνομία και μετά από λίγη ώρα το επεισόδιο έληξε.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων