ΕΔΔΥΠΠΥ: Μήνυμα από τον Γ. Πατούλη για την ενίσχυση της πρόληψης, στη Γενική Συνέλευση και την εκλογή του νέου Δ.Σ. | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

ΕΔΔΥΠΠΥ: Μήνυμα από τον Γ. Πατούλη για την ενίσχυση της πρόληψης, στη Γενική Συνέλευση και την εκλογή του νέου Δ.Σ.

«Προχωράμε ενωμένα, αποφασιστικά, δυναμικά, με γνώση στο μέλλον! Η Υγεία και ο Προσυμπτωματικός έλεγχος παραμένουν βασική προτεραιότητα.»
ΕΔΔΥΠΠΥ: Μήνυμα από τον Γ. Πατούλη για την ενίσχυση της πρόληψης, στη Γενική Συνέλευση και την εκλογή του νέου Δ.Σ.

medlabnews.gr iatrikanea

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου, έλαβε χώρα η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του ΠΟΥ, καθώς και η κοπή της Παραδοσιακής Βασιλόπιτας.

Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας έχει ως αποκλειστικό του σκοπό την Πρόληψη των Νοσημάτων, την Προαγωγή της Υγείας, τον Προσυμπτωματικό Έλεγχο των πληθυσμιακών ομάδων υψηλού κινδύνου και γενικότερα την προώθηση ολοκληρωμένων Πολιτικών και Δράσεων στο πεδίο της Δημόσιας Υγείας. Μέλη του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτιού Υγιών Πόλεων του ΠΟΥ, είναι 242 Δήμοι, Δύο Περιφέρεις και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ). 

Την εκδήλωση άνοιξε με ένα χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ και του ΙΣΑ κ. Γιώργος Πατούλης ο οποίος Δήλωσε «Το ΕΔΔΥΠΠΥ έχει ως πυξίδα την ευημερία και την προαγωγή της Υγείας των πολιτών, μέσα από προγράμματα τα οποία έχουν σκοπό την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και κινητοποίηση των πολιτών προς αυτή την κατεύθυνση, με την ιατρική κοινότητα και τους επιστημονικούς φορείς αρωγούς μας σε αυτή την προσπάθεια, στοχεύουμε στην προαγωγή της υγείας των πολιτών μας.»

Ακολούθησε χαιρετισμός του Φιλοξενών Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου κ. Ιωάννη Φωστηρόπουλου καθώς και του Δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη κ. Ιγνάτιου Καϊτεζίδη ως Φιλοξενών Δήμος του δικτύου στην Βόρια Ελλάδα.

Με την διαπίστωση της απαραίτητης απαρτίας ακολούθησε η έναρξη της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΔΥΠΠΥ.

Κατά την έναρξη της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, ο Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσίασε στα μέλη της Γ.Σ. τον Απολογισμό Δράσης του Δικτύου κατά τα έτη 2022 & 2023, με ειδική αναφορά στα προγράμματα πρόληψης που έχουν υλοποιηθεί στους ΟΤΑ μέλη, καθώς και τον Προγραμματισμό Δράσεων 2024.

Ακολούθησε, από την Γενική Διευθύντρια του Δικτιού κ.Μαρία Κουρή, ο Οικονομικός Απολογισμός του έτους 2022 και συνέχισε με την περιγραφή του Προϋπολογισμού για το έτος 2024.

Τέλος, χαιρέτησε την Γενική Συνέλευσης η Εθνική Συντονίστρια του Π.Ο.Υ. κα. Νταίζη Παπαθανασοπούλου κάνοντας μία αναφορά στην ατζέντα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για το νέο έτος.

Ακολούθως η Γενική Συνέλευση εξέλεξε ομοφώνως τους κάτωθι ως μέλη τριμελούς εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια της εκλογικής διαδικασίας:

1.Μαρία Ματσούνη – Δήμος Λυκόβρυση Πεύκης

2.Γαβριήλ Έλενα – Δήμος Δάφνης Υμηττού

3.Λάμπρου Νικολέττα – Δήμος Ηγουμενίτσας

 

Με το πέρας της μυστικής ψηφοφορίας, εκλέχτηκαν

(Α) τα παρακάτω δεκατρία (13) τακτικά μέλη Διοικητικού Συμβουλίου, κατά σειρά επιτυχίας:

1.ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

2.ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Δήμαρχος-Παλαιού Φαλήρου

3.ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ, Συντονίστρια- Δήμος Νέας Ιωνίας

4.ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, Αντιδήμαρχος- Δήμος Αθηναίων

5.ΚΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, Δήμαρχος-Δήμος Γορτυνίας

6.ΖΕΚΕΝΤΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Δήμαρχος- Δήμος Λοκρών

7.ΓΙΑΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Αντιδήμαρχος-Δήμος Νέας Σμύρνης

8.ΔΡΙΚΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ, Δήμαρχος- Δήμος Μάνδρας- Ειδυλλίας

9.ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Δήμαρχος-Δήμος Ηρακλείου Αττικής

10.ΣΟΥΡΑΝΗ ΑΓΛΑΙΑ (ΛΙΛΑ), Αντιδήμαρχος – Δήμος Παπάγου- Χολαργού

11.ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, Συντονιστής – Δήμος Αμαρουσίου

12.ΤΡΥΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ, Δημ. Σύμβουλος -Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη

13.ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Αντιδήμαρχος – Δήμος Περιστερίου

Με αναπληρωματικά μέλη τους:

1.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Πρόεδρος Δημ Συμβουλίου - Δήμος Φυλής

2.ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, Αντιδήμαρχος – Δήμος Ηλιούπολης

(Β) τα παρακάτω τρία (3) τακτικά μέλη Εξελεγκτικής Επιτροπής, κατά σειρά επιτυχίας:

1.ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Αντιδήμαρχος-Δήμος Χαλανδρίου

2.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, Αντιδήμαρχος -Δήμος Αγίας Βαρβάρας

3.ΚΑΜΟΥΤΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, Αντιδήμαρχος-Δήμος Θηβαίων

Το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο συγκρότηση σε σώμα, κατά την οποία ομόφωνα εκλέχτηκαν

1.ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

2.Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Δήμαρχος-Παλαιού Φαλήρου

3.Β ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΔΡΙΚΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ, Δήμαρχος- Δήμος Μάνδρας- Ειδυλλίας

4.ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - ΚΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, Δήμαρχος-Δήμος Γορτυνίας

5.ΤΑΜΙΑΣ - ΓΙΑΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Αντιδήμαρχος-Δήμος Νέας Σμύρνη

6.ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, Αντιδήμαρχος- Δήμος Αθηναίων

7.ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ, Συντονίστρια- Δήμος Νέας Ιωνίας

8.ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ - ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Δήμαρχος-Δήμος Ηρακλείου Αττικής

ΜΕΛΗ

ΣΟΥΡΑΝΗ ΑΓΛΑΙΑ (ΛΙΛΑ), Αντιδήμαρχος – Δήμος Παπάγου- Χολαργού

ΖΕΚΕΝΤΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Δήμαρχος- Δήμος Λοκρών

ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Αντιδήμαρχος – Δήμος Περιστερίου

ΤΡΥΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ, Δημ. Σύμβουλος -Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη

ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, Συντονιστής – Δήμος Αμαρουσίου

Ενώ ομόφωνος εκλέχθηκε Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής ο κ. Λαδόπουλος Ιωάννης, Αντιδήμαρχος Δήμου Χαλανδρίου.

Κοπή Παραδοσιακής Βασιλόπιτας και Βραβεύσεις

Στην Συνέχεια ακολούθησε η Κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας παρουσία των μελών του Δ.Σ, της Επιστημονικής Επιτροπής, Πολιτικών Εκπρόσωπων από Δήμους της Χώρας και Φορέων που συνεργάζονται με το ΕΔΔΥΠΠΥ καθώς και πλήθος κόσμου.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος πατέρας Κωνσταντίνος από ενορία του Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους. Ενώ ακολουθήσε η κοπή της βασιλόπιτας του απερχόμενο αλλά και του νεοεκλεγές ΔΣ κατά την οποία ο Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ κ. Γιώργος Πατούλης Δήλωσε «Σήμερα, με την κοπή της πίτας σηματοδοτείται μία νέα χρονιά, αλλά και με την εκλογή του νέου ΔΣ μία νέα εποχή όπου το ΕΔΔΥΠΠΥ και τα ΚΕΠ Υγείας που ολοκλήρων ένα κύκλο 10 ετών, θα ενισχυθούν με περαιτέρω δράσεις, νέα προγράμματα και συνεργασίες, ώστε η Υγεία και ο προσυμπτωματικός έλεγχος να γίνουν η βασική προτεραιότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κατ’ επέκταση των κατοίκων όλης της χώρας»

Η Γενική Διευθύντρια του ΕΔΔΥΠΠΥ, κα Μαρία Κουρή ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά και δήλωσε: «Αποτελεί πεποίθησή μας ότι η διατήρηση της υγείας του πολίτη ξεκινά με την πρόληψη, έτσι, με δράσεις ενημέρωσης και προσυμπτωματικού ελέγχου θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε σε όλους τους δημότες, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας, τη δυνατότητα πρόσβασης σε ιατρική γνώση και προληπτικό έλεγχο. Με αυτό ως πυξίδα, θα συνεχίσουμε εντατικά προς την ορθή και στοχευμένη κατεύθυνση, αυτή της προαγωγής της υγείας και της επίρρωσης ενός ήδη ισχυρού και ενωμένου Δικτύου που θα είναι φορέας ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα υγείας».

Καθώς την εκδήλωση χαιρέτησε και ο Καθηγητής και Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του ΕΔΔΥΠΠΥ κ. Ιωάννης Τούντας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν για την αναγνώριση και την εκτίμηση της ανιδιοτελούς κοινωνικής τους προσφοράς, τα ακόλουθα μέλη του απερχόμενου ΔΣ, κ. Ιωάννης Λώλος, κ. Ηρακλής Τιτόπουλος, κ. Γεώργιος Καλαμπαλίκης, κ. Μελέτιου Νικόλαος, κα. Μαρία Βερούχη -Λεμονιά, κ. Χρυσούλα Παρίση, κ. Παρασκευάς Πατσούρηδης, κ. Χρήστος Βαλκάνης, κ. Ηλίας Μάνδρου.

Στη συνεδρίαση της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης και στην κοπή της Βασιλόπιτας του ΕΔΔΥΠΠΥ Περάθηκαν ο κ. Ιωάννης Μυλωνάκης Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής,  ο κ. Σπύρος Βρεττός Δήμαρχος Αχαρνών, κ Γιάννης Ηλίας Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Παύλος Μπαριτάκης Δήμαρχος Βιάννου, ο κ. Ευστάθιος Κούλης Δήμαρχος Γορτυνίας, ο κ. Ψαθάς Γεώργιος Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων, ο κ. Νικόλαος Μπάμπαλος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, ο κ. Αθανάσιος Ζακεντές Δήμαρχος Λοκρών,  ο κ. Μάριος Ψυχάλης Δήμαρχος Λυκόβρυση – Πεύκης, ο κ. Αρμόδιος Δρίκος Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας, ο κ. Γιώργος Δανιήλ Δήμαρχος Οινουσσών, ο κ. Ισίδωρος Μάδης Δήμαρχος Παιανίας, ο κ. Ιωάννης Φωστιρόπουλος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, ο κ. Ηλίας Αποστολόπουλος Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού, ο κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης Δήμαρχος Πυλαίας Χορτίατη, ο κ. Μανώλης Γεώργιος Δήμαρχος Τεμπών, ο κ. Βασίλης Γιαννάκης Δήμαρχος Φλώρινας.

Καθώς και μεγάλος αριθμός εκπροσώπων των Δήμων: κα. Ζαχαροπούλου Ράνια Διευθύντρια των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Αλίμου, κα Σακουφουφάκη Μαρία Συντονίστρια του Δήμου Ξηρομέρου, κα Κάραγιαν Ωσάννας Αντιδήμαρχος Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κ. Μαστοράκης Γεώργιος Αντιδήμαρχος Δήμου Χερσονήσου, κα Καρυπίδης Ηλίας εκπρόσωπος του Δήμου Αιγάλεω, κα Σουκουλη Αμαλία συντονίστρια του Δήμου Κορίνθου, κα Γεωργία Μπόκα Αντιδήμαρχος Αγρινίου, κα Κουλακου Παναγιώτα εκπρόσωπος του Δήμου Πεντέλης, κα. Σαμαρά Ευαγγελία συντονίστρια του Δήμου Ιλίου, κα Σγατζουρη Κωσταντία συντονίστρια του Δήμου Ελευσίνας, κα Ταλαγάνη Ειρήνη Αναπληρώτρια Συντονίστρια του Δήμου Γαλατσίου, κα Σοφία Κατσαρη Αντιδήμαρχος Δήμου Ηγουμενίτσας, κα Σοφία Αργυροπούλου Συντονίστρια του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, κ. Ιωάννης Αρκουμάνης Αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Παπαποστόλου Βασίλειος Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης, κ Μελέτιος Βατιστας εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Παλαιού Φαλήρου,  κα. Κατερίνα Πλεξίδα Συντονίστρια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, κ. Χρήστος Βαλκάνης, κ. Παρασκευάς Πατσούρηδης, κα Εύη Μαϊράμη εκπρόσωπος του Δήμο Καλλιθέας κα Αυγερινου Αντιδήμαρχος Δήμου Καλλιθέας, κα Έξαρχου Αντιδήμαρχος Καλλιθέας, κ. Λαμπρόπουλος Παύλος Αντιδήμαρχος Δήμου Ηλιούπολης, κ Σαμωνα Ξυκη Ιωαννη Αντιδήμαρχος Δήμου Παιανίας, κα Ντούρου Μαρία Συντονίστρια του Δήμου Μεταμόρφωσης, κ Ιωάννης Φερρας Συντονιστής Δήμου Μεταμόρφωσης, κ Μπαμπάνα Αθανάσιου Αντιδήμαρχος Δήμου Αγ Δημητρίου, κα Κοντού Βασιλική Αντιδήμαρχος Δήμου Χαλκιδαίων, κα Δαλατση Νικολέττα Αντιδήμαρχο Δήμου Νεαπολης Συκεων, κ Φαρμάκη Παναγιώτη Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Βέλου Βόχα, κ Τσιπουράκη Στέφανο, Συντονιστή του Δήμου Αμαρουσίου, κα Κουρτεσα Τριάδα Συντονίστρια του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, κα Λαμπρού Νικολέττας Συντονίστρια του Δήμου Ηγουμενίτσας,  κ Παπαδόπουλος Αθανάσιος Αντιδήμαρχος Δήμου Σερρών, κα Μαρούγκα Αναστασία Υπεύθυνη του ΚΕΠ Υγείας Μεγάρων, κ Σταμάτης Γεωργάκης Αντιδήμαρχος Μεγάρων, κ. Τσαπογα Σοφία συντονίστρια του Δήμου Μαραθώνα, κα Νέλλυ Λάβδα Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, κ Χρήστος Βασιλέιου Αντιδήμαρχος Δήμου Αγ Βαρβάρας, κ. Διαματάρης Ιωάννης Αντιδήμαρχος Δήμου Λήμνου, κα Νερα Σταματίνα Αντιδήμαρχος Δήμου Σαρωνικού, κ Πέτσας Δημήτριος συντονιστής του δήμους Πετρούπολης,  κ Αποστολάκη Εκπρόσωπος του Δήμου Πετρούπολης, κα Κανέλλη Ζαχαρούλα Αντιδήμαρχος Δήμου Πετρούπολης, κ. Φλεριανο Βασίλειο Εκπρόσωπο Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων,  κ Λαδόπουλος Ιωάννης Αντιδήμαρχος Δήμου Χαλανδρίου, κ Κοεμπτής Δημήτριος Αντιδήμαρχο Δήμου Πυδνας Κολινδρου, κα Κλημεντίνη Κορώνη Αντιδήμαρχος Τρίπολης, κα Μαίρη Καραμπέτσου Συντονίστρια του Δήμου Νέας Ιωνίας, κα Τσίνα Μαρία συντονίστρια Δήμου Αγρινίου, κ Φίλιππος Χαντάκας συντονιστής Δήμου Αγρινίου, κα Τσακιριδου Σοφίας Αντιδήμαρχος Δήμου Δράμας, κα Αθανασία Βλαχομήτρου Αντιδήμαρχος Δήμου Λοκρών, κα Χανιωτη Ιωάννα συντονίστρια του Δήμου Πάρου, Μαυρομιχάλη Κωνσταντίνου Αντιδήμαρχος Δήμου Μονεμβάσιας,  κ Ιωάννης Τσάκωνας Αντιδήμαρχος Δήμου Κορίνθου, κ. Σπάθης Σπύρος Αντιδήμαρχος Δήμου Σάμης, κ Μπόζας Δημήτριος συντονιστής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας, κα Ζαμάνου Μαρία συντονίστρια Δήμου Πεντέλης, κ Κωνσταντίνος Μηνόπουλος Αντιδήμαρχος Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, κ. Γεώργιος Αγιότατος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κορυδαλλού, κ Στρατηγάκη Μαρία Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων, κα Χινή Αργυρώ Νοσηλεύτρια του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, κα Σουρανη Αγλαΐα Αντιδήμαρχος Δήμου Παπάγου Χολαργού, κ Καμουτσης Αναστάσιος Αντιδήμαρχος Δήμου Θηβαίων, κ. Γεώργιος Καλαμπαλίκης Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Καλλιθέας, κα Κερασιά Σαμαρά Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Χαϊδαρίου, κ. Βιργινία Τσόλη  Υπεύθυνη του ΚΕΠ Υγείας Π. Φαλήρου, κα Βερούχη Μαρία Αντιδήμαρχος Δήμου Καρύστου, κ Νίκος Παντελίας μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του ΕΔΔΥΠΠΥ, κ. Λουμπιας Χρήστος Αντιδήμαρχος Δήμου Κηφισιάς, κα Πίσπα Γεωργία μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του ΕΔΔΥΠΠΥ, κ Καραμήτσου Κωνσταντίνα Συντονίστρια Δήμου Αγ Παρασκευής, κ Γιώργος Μπεκιάρης Αντιδήμαρχος Δήμου Περιστερίου, κ. Βλαχάκης Ευστάθιος Αντιδήμαρχος Δήμου Μεταμόρφωσης, κα. Γεροκώστα Άννα Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Τεμπών,  κ Μιχαήλ Λιταινας Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τεμπών, κ. Νικητόπουλος Σταύρος Αντιδήμαρχος Δήμου Αγ Αναργύρων – Καματερού, κ. Αγγελική Οικονομοπούλου συντονίστρια του Δήμου Αγ Αναργύρων – Καματερού, κα Θεανώ Νικολουλια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αγίας Παρασκευής, κ Χλαπουτακης Σεραφειμ εκπρόσωπος του Δήμου Αγίας Παρασκευής, κ. Μαγγίτα Ανδριάνα Αντιδήμαρχος Δήμου Δάφνης Υμηττού, κα Σωτηροπούλου Ασημίνα Υπεύθυνη των ΚΕΠ Υγείας Δήμου Κηφισιάς, κα Ράπτη Βασκική Νοσηλεύτρια του Δήμου Μεγάρων, κα Σπανού Μαρία Δημοτική Σύμβουλος δήμου Μαραθώνα, κα Ματσούνη Μαρία Συντονίστρια Δήμου Λυκόβρυση Πεύκης, κα Μαρία Αποστολάκη δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, κα Ασημίνα Καλογράνη Υπεύθυνη των ΚΕΠ Υγείας Ωρωπού, κα Αλέκος Πανταζής Αντιδήμαρχος Δήμου Παλαιού Φαλήρου, κα Γεώργιος Αλμπανίδης Αντιδήμαρχος Δήμου Πέλλας, κα Μαύρα Χατζηδημητρίου συντονίστρια του Δήμου Γαλατσίου, κα Στεργίου Ειρήνη εκπρόσωπος Δήμου Καλλιθέας, κα Γωγώ Κωσταλάμπρου στέλεχος του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Παλαιού Φαλήρου, κα Σιώρη Μαρία Δημοτική Συμβουός δήμου Μεγαλόπολης, κα Έλενα Γαβριήλ Υπεύθυνη του ΚΕΠ υγείας Δήμου Δάφνης Υμηττού, κα Αντωνάκη Πηνελόπη Υπεύθυνη του ΚΕΠ υγείας Δήμου Δάφνης Υμηττού.

Επίσης παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων ΓΟΝ «Αγ. Ανάργυροι» κα Μαίρη Γρηγοροπούλου, ο Πρόεδρος του (ΣΠΑΠ) Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού κ. Σιωμος Βλάσσης, η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) κα. Βασιλική Δανέλλη Μυλωνά, καθώς και εκπρόσωποι της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, της (ΕΔΟΚ) Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων και της Akoustica Medica, καθώς και πλήθος κόσμου.

Τα Δώρα της Βασιλόπιτας ήταν ευγενική χορηγία του ταξιδιωτικού γραφείου SKYLINES, του ξενοδοχείου Kassandra Bay Skiathos, της TOP Advertising και της Akoustica Medica

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων