Ευχάριστα νέα με τον Μανώλη Μαυρομάτη. Πώς είναι η υγεία του; | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ευχάριστα νέα με τον Μανώλη Μαυρομάτη. Πώς είναι η υγεία του;

Θετικά νέα για την υγεία του Μανώλη Μαυρομμάτη

 

 medlabnews.gr iatrikanea

Ευχάριστα τα νέα για τον Μανώλη Μαυρομμάτη, ο οποίος νοσηλεύεται για 45η ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

Θετικά νέα για την υγεία του Μανώλη Μαυρομμάτη ο οποίος βγήκε από την καταστολή μετά το ατύχημα που είχε στο σπίτι του.

Ωστόσο, ο 83χρονος γνωστός αθλητικογράφος παραμένει στη ΜΕΘ με τραχειοστομία και φυσικά παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 83χρονος φαίνεται πως έχει επαφή και είναι πλήρως συνεννοήσιμος, όμως, δεν μπορεί να μιλήσει εξαιτίας της τραχειοστομίας.

Από την άλλη και η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη εξακολουθεί να παραμένει στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς με σημάδια βελτίωσης.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, το ζευγάρι κοιμόταν. Είχαν ξεχάσει σε αναμμένη κουζίνα μια κατσαρόλα με αποτέλεσμα να προκληθεί η φωτιά.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως τρία οχήματα και 12 πυροσβέστες ενώ, σε λίγα μόνο λεπτά, έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε.

Αμέσως μεταφέρθηκαν στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής. Οι γιατροί έκριναν πως η σύζυγός του έπρεπε να διασωληνωθεί και μπήκε σε μηχανική υποστήριξη λόγω της κρίσιμης κατάστασης της.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων