Πύθωνας αρπάζει την γάτα τους από την αυλή του σπιτιού. Τι έγινε στην συνέχεια; (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πύθωνας αρπάζει την γάτα τους από την αυλή του σπιτιού. Τι έγινε στην συνέχεια; (video)

Τρόμο προκάλεσε σε μια μητέρα και την κόρη της η θέα ενός τεράστιου πύθωνα

 medlabnews.gr 

Τρόμο προκάλεσε σε μια μητέρα και την κόρη της η θέα ενός τεράστιου πύθωνα, που άρπαξε τη γάτα τους στην πίσω αυλή του σπιτιού τους στο Buderim της Sunshine Coast, μιας περιαστικής περιοχής στο νοτιοανατολικό Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και δημοσιεύτηκε χθες Πέμπτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διακρίνεται μια γάτα να χαλαρώνει όταν η μητέρα βγαίνει έξω θορυβημένη καθώς ο πύθωνας πλησιάζει αθόρυβα την γάτα της.

Καθώς φωνάζει, το φίδι αρπάζει από πίσω τη γάτα, που τρέχει τρομαγμένη μέσα στο σπίτι με τον πύθωνα να την ακολουθεί και την κόρη να ακούγεται να ουρλιάζει πανικόβλητη.

Το βίντεο ανάρτησε στον λογαριασμό της εταιρείας του, της « Sunshine Coast Snake Catchers 24/7» στο Facebook o κυνηγός φιδιών Στιούαρτ ΜακΚένζι.

Όπως ανέφερε, μάνα και κόρη κατάφεραν να αποσπάσουν τη γάτα τους από τον σφικτό εναγκαλισμό του πύθωνα, τον οποίο άφησαν στην αυλή, προτού τηλεφωνήσουν στον ίδιο. Το φίδι κουλουριάστηκε πίσω από το μπάρμπεκιου, όπου το βρήκε και το συνέλαβε ο ΜακΚένζι, προτού το απελευθερώσει σε ερημική θαμνώδη περιοχή.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων