Επίθεση από ταύρο δέχτηκε γυναίκα σε παραλία (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Επίθεση από ταύρο δέχτηκε γυναίκα σε παραλία (video)

Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή της επίθεσης του ταύρου

medlabnews.gr  

Tον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει μία γυναίκα να δέχεται επίθεση από ταύρο σε παραλία στο Μεξικό με αυτόπτες μάρτυρες να καταγράφουν τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην περιοχή Κάμπο.

Στα πλάνα φαίνεται η γυναίκα να πλησιάζει επικίνδυνα τον ταύρο με έναν άνδρα να της φωνάζει «μην τον πλησιάζεις, μην παίζεις μαζί του, σε παρακαλώ».

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά ο ταύρος κινείται προς την γυναίκα την οποία χτυπάει αρκετές φορές με τα κέρατά του ρίχνοντας την στην άμμο.

Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή της επίθεσης του ταύρου, που λίγο νωρίτερα είχαν παρενοχλήσει σκύλοι.

Μολονότι περαστικοί καλούσαν την τουρίστρια να απομακρυνθεί από το ζώο, εκείνη έδειχνε να ασχολείται περισσότερο με το να μαζέψει τα πράγματά της, πλησιάζοντας επικίνδυνα τον ταύρο. Δευτερόλεπτα αργότερα το ζώο, που φαίνεται ότι το είχε σκάσει από κοντινό ράντσο, κινείται προς την τουρίστρια, την χτυπά με τα κέρατά του αρκετές φορές και τη ρίχνει στην άμμο.

Άγνωστο παραμένει αν η τουρίστρια υπέστη σοβαρά τραύματα από την επίθεση.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων