Καταγγέλλει. Ο πρώην σύζυγός της, έβαλε φωτιά στο σπίτι και της έκοψε τα φρένα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Καταγγέλλει. Ο πρώην σύζυγός της, έβαλε φωτιά στο σπίτι και της έκοψε τα φρένα

Σοκάρουν όλα όσα περιγράφει μια νεαρή γυναίκα, θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

medlabnews.gr  

Σοκάρουν όλα όσα περιγράφει μια νεαρή γυναίκα, θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Η 26χρονη είναι μητέρα ενός παιδιού 3 ετών που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού και στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star και τον δημοσιογράφο Αδάμ Αλεξόπουλο εκμυστηρεύεται τις απειλές και τις επιθέσεις που έχει δεχθεί.

Το ζευγάρι ήταν σε σχέση τα τελευταία 9 χρόνια. Τα πρώτα χρόνια ήταν τρυφερός, όμως στη συνέχεια άρχισε να γίνεται επιθετικός και κακοποιητικός. Η 26χρονη διευκρίνισε πως ο εν διαστάσει σύζυγός της την απομάκρυνε από τους γονείς και τους υπόλοιπους φίλους της. Προσπάθησε τρεις φορές να τη σκοτώσει με μαχαίρι.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της έχει φτάσει στο σημείο να φοβάται τόσο για τη δική της ζωή, όσο και του παιδιού της.

«Είμαι κακοποιημένη και έχω κινηθεί νομικά για ενδοοικογενειακή βία. Αφού έφυγα από το σπίτι πέρσι την Κυριακή του Πάσχα, έγινε εμπρησμός με αποτέλεσμα να γίνει μήνυση εκ μέρους μου. Μετά απ’ αυτό, ήρθε και μου έκοψε τα φρένα από το αμάξι, ενώ στο δικό μου έχει προσπαθήσει να με εκτοπίσει από βουνό την ώρα που οδηγούσα», τόνισε και συνέχισε: «Έχει παραδεχθεί πως τη συγκεκριμένη ημέρα μπήκε μέσα, μετά την πυρκαγιά στριφογύριζε στο σπίτι. Συνέχιζε να απειλεί στα τηλέφωνα και υπάρχουν στοιχεία για τις πράξεις του».

Στο δικό μου έχει προσπαθήσει να με εκτοπίσει από βουνό, ενώ οδηγούσα. Δεν έχω βρει ησυχία, δεν έχω μπορέσει να καταφέρω κάτι νομικά τουλάχιστον», συμπλήρωσε.

Η 26χρονη έχει κάνει μήνυση στην ΕΛ.ΑΣ για ενδοοικογενειακή βία. Έχει κάνει αίτηση διαζυγίου, μήνυση για τη φωτιά στο σπίτι και τα κομμένα φρένα, όμως όλα κινούνται πολύ αργά. Δεν κυκλοφορεί ποτέ μόνη της. Είναι πάντα υπό επιτήρηση γονέων, συνάδελφων, συγγενών και φίλων. Το παιδί ο εν διαστάσει σύζυγος το βλέπει για 3 ώρες, τρεις φορές την εβδομάδα. Δεν το παραδίδει αυτή το παιδί αλλά η μητέρα της.

Η ίδια τόνισε ότι η αστυνομία τη βοήθησε μόνο με τις μηνύσεις, όταν απευθύνθηκε σε αυτή και της είπαν «να κάνει υπομονή».

Χθες, μάλιστα, έκανε την τελευταία καταγγελία εναντίον του πρώην συντρόφου της σε ΑΤ, καθώς - όπως ισχυρίζεται - ο άνδρας έφτασε έξω από το σπίτι όπου ζει η ίδια μαζί με τον νυν σύντροφό της και άρχισε να φωνάζει και να της ζητά να βγει έξω.

Οι αστυνομικοί της εγκατέστησαν το panic button, όμως η ίδια δηλώνει πως δεν έχει πάψει να φοβάται από τότε που χώρισε.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων