Καλαμάτα. 29χρονη βρέθηκε να ζει σε ξύλινα κλουβιά | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Καλαμάτα. 29χρονη βρέθηκε να ζει σε ξύλινα κλουβιά

29χρονη με προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως βρίσκεται κλεισμένη σε κλουβιά,

 medlabnews.gr

Σε ξύλινα κλουβιά φτιαγμένα από παλέτες στο εσωτερικό και το εξωτερικό του σπιτιού, διαμένει μια 29χρονη κοπέλα στην περιοχή της Καλαμάτας, με τους γονείς της να καταγγέλλουν τις αρμόδιες υπηρεσίες για αδιαφορία.

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τα όσα διαδραματίζονται σε συνοικία στην Καλαμάτα, με μία 29χρονη με προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως να βρίσκεται κλεισμένη σε κλουβιά, επειδή η οικογένειά της αδυνατεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση και η Πολιτεία επιμένει να «κωφεύει», παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της!

Πρόκειται για κορίτσι που υιοθετήθηκε από την οικογένεια σε ηλικία 22 μηνών, από το Ίδρυμα Βρεφών «Μητέρα» και ως τώρα ζει με τους θετούς γονείς της, ως δικαστικούς συμπαραστάτες. Η γυναίκα αντιμετωπίζει βαριά προβλήματα ψυχικής υγείας και οι γονείς της αποφάσισαν να φτιάξουν κλουβιά στο σπίτι και την αυλή τους, με σκοπό να μην αυτοτραυματίζεται και να μην τραυματίζει και τους ίδιους.

Όπως καταγγέλλει η ίδια η μητέρα, έχει ζητήσει βοήθεια από την Πολιτεία για την περίθαλψή της και έχει δημοσιοποιήσει από το 2020 το πρόβλημα, χωρίς ωστόσο να τους έχει προσφερθεί κάποια βοήθεια. Μάλιστα, έχει δημοσιεύσει τα σχετικά βίντεο με την κατάσταση της κόρης της, με σκοπό να εισακουστεί και να υπάρξει μέριμνα για την 29χρονη.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το γεγονός ότι η γυναίκα έχει να βγει από το σπίτι από το 2017, με την θετή της μητέρα να βρίσκεται σε απόγνωση. Η ίδια κάνει λόγο για κρατική αναλγησία και έλλειψη εμπιστοσύνης σε ιδρύματα και δομές για την φιλοξενία του παιδιού της.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων