Συγκλονίζει η Ανθή Βούλγαρη. Έπεσα κάτω, έπαθα επιληπτική κρίση | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συγκλονίζει η Ανθή Βούλγαρη. Έπεσα κάτω, έπαθα επιληπτική κρίση

Το ανακάλυψα τυχαία, είχα ζαλάδες και νόμιζα ότι ήταν από τη δουλειά.

 medlabnews.gr iatrikanea

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε η Ανθή Βούλγαρη το απόγευμα της Δευτέρας 3/6.

Η δημοσιογράφος μίλησε για την πολύ σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και ποια ήταν τα συμπτώματα που την ανησύχησαν και την οδήγησαν στο νοσοκομείο.

«Μετά το 2017 και την περιπέτεια υγείας μου, έλεγα ότι θέλω να βοηθάω τον κόσμο. Το κατάλαβα γιατί όταν αποφάσισα να το πω και να το μοιραστώ, είχα πολλά μηνύματα ότι μας έδωσες δύναμη. Το ανακάλυψα τυχαία, είχα ζαλάδες και νόμιζα ότι ήταν από τη δουλειά. Δούλευα πάρα πολύ πριν το πάθω αυτό και καλοκαίρι δεν πήγαινα διακοπές. Είπα ότι θα είναι υπερκόπωση κι έπεσα κάτω. Το ανακάλυψα στο νοσοκομείο. Έπαθα επιληπτική κρίση» ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη.

«Είχα ένα μήνα να το συνειδητοποιήσω και τον Σεπτέμβρη μπήκα στο νοσοκομείο. Το σοκ το έπαθα μετά το χειρουργείο. Μέχρι να μπω και να χειρουργηθώ, προσπαθούσα να ασχολούμαι και με άλλα πράγματα. Ήθελα να κάνω μπάνιο, να είμαι καλά και με τον σύντροφό μου. Αφού έκανα το χειρουργείο και γύρισα πίσω και το σκέφτομαι και με πιάνει ένα κλάμα. Μετά το χειρουργείο με έπιασε μία ταραχή και συνειδητοποίησα τι έχει γίνει. Τώρα πάει, πέρασε, είμαι καλά και συνεχίζουμε. Με άλλαξε. Είπα ότι από εδώ και πέρα θα κάνω αυτό που με ευχαριστεί και με γεμίζει, θα ακούω το σώμα μου και δεν θα είμαι πολύ αυστηρή με τους άλλους» πρόσθεσε η Ανθή Βούλγαρη.

Ένα ζήτημα πολύ ευαίσθητο και λεπτό για το οποίο έχει μιλήσει η Ανθή Βούλγαρη είναι αυτό του προβλήματος υγείας, που αντιμετώπισε πριν από λίγα χρόνια, όταν διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι.

Η επιληπτική κρίση είναι αποτέλεσμα ξαφνικών, συνήθως σύντομων, διαδοχικών βιοηλεκτρικών εκκενώσεων μιας ομάδας εγκεφαλικών κυττάρων, που προκαλούν διάφορα κλινικά φαινόμενα όπως αφαιρέσεις, κινήσεις, συσπάσεις ή διάφορες συμπεριφορές.

Μια επιληπτική κρίση μπορεί να οφείλεται σε διάφορα αίτια που φαίνονται σε μια μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου όπως ένας όγκος εγκεφάλου, εγκεφαλική αιμορραγία, ένα χτύπημα στο κεφάλι, αλλά και σε άλλες διαταραχές όπως η υπονατριαιμία, η κατάχρηση (ή και η στέρηση) οινοπνεύματος, ορισμένα φάρμακα κ.ο.κ. Υπάρχουν και περιπτώσεις όπου ο έλεγχος δεν δείχνει κάτι παθολογικό.  

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων