Θριάμβευσε η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης με 3 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Θριάμβευσε η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης με 3 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα

Η Ιφιγένεια Τελιούση αναδείχθηκε η απόλυτη πρωταγωνίστρια, χαρίζοντας στην Ελλάδα 2 χρυσά μετάλλια με ρεκόρ Ευρώπης

medlabnews.gr 

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης Νέων - Νεανίδων στην Κλαϊπέδα της Λιθουανίας, αφού κατέκτησαν συνολικά 8 μετάλλια, 3 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα.

Η Ιφιγένεια Τελιούση αναδείχθηκε η απόλυτη πρωταγωνίστρια, χαρίζοντας στην Ελλάδα 2 χρυσά μετάλλια με ρεκόρ Ευρώπης (50μ άπνοια Νεανίδων) και 1 χάλκινο με τη σκυτάλη.

Συγκεκριμένα, η Τελιούση κυριάρχησε στα 50μ άπνοια Νεανίδων, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με 16.28, χρόνος που αποτελεί και νέο πανελλήνιο ρεκόρ Νεανίδων. Στο ίδιο αγώνισμα, η Μαρία Ηλιάκη τερμάτισε 2η με 16.52, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο και νέο πανελλήνιο ρεκόρ Κορασίδων.

Στις 200μ επιφάνεια Νεανίδων, η Τελιούση χτύπησε ξανά χρυσό με 1:30.84, χρόνος που αποτελεί και πανελλήνιο ρεκόρ Νεανίδων.

Στα 50μ άπνοια Νέων, ο Ραφαήλ Κόκκινος κατέκτησε την κορυφή και το χρυσό μετάλλιο με 14.93, ενώ ο Αθανάσιος Μιχαηλίδης ακολούθησε με 14.95, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Η Ελένη Καλφίδου, στα 1500μ επιφάνεια, τερμάτισε 2η με 13:46.94, χρόνος που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ Νεανίδων και Κορασίδων, χαρίζοντας στην Ελλάδα ένα ακόμη ασημένιο μετάλλιο.

Ο Άγγελος Ρόκκος, στα 200μ επιφάνεια, πρόσθεσε ένα χάλκινο μετάλλιο στο ελληνικό πηρατό με 1:25.81.

Κλείνοντας με χάλκινη γεύση, η Εθνική ομάδα 4Χ100μ επιφάνεια Νεανίδων με τις Τελιούση, Καλφίδου, Κλεάνθη Ηλιάκη και Μαρία Ηλιάκη, τερμάτισε 3η με 2:45.57, κατακτώντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ Νεανίδων.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων