Χάσκι κατασπάραξε μωράκι 6 εβδομάδων ενώ κοιμόταν στις ΗΠΑ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Χάσκι κατασπάραξε μωράκι 6 εβδομάδων ενώ κοιμόταν στις ΗΠΑ

Ο Έζρα βρισκόταν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση για σχεδόν μια εβδομάδα πριν πεθάνει

medlabnews.gr iatrikanea 

Ένα μωρό 6 εβδομάδων που κοιμόταν στην κούνια του σκοτώθηκε από τον σκύλο της οικογένειας.

Ο μικρός Έζρα Μανσούρ υπέκυψε στα τραύματά του την Πέμπτη, έξι ημέρες μετά την επίθεση του φαινομενικά ήμερου χάσκι στο σπίτι του στο Νόξβιλ του Τενεσί.

«Το να είμαι η μαμά του ήταν η μεγαλύτερη τιμή και το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ», είπε στο WVLT η θλιμμένη μητέρα του βρέφους Chloe Mansoor.

Ο Έζρα βρισκόταν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση για σχεδόν μια εβδομάδα πριν πεθάνει, σύμφωνα με τους πρώτους γονείς του. Μεταξύ των απειλητικών για τη ζωή του τραυμάτων ήταν μια εγκεφαλική αιμορραγία και το εγκεφαλικό οίδημα. Η «εντελώς απρόκλητη» επίθεση αιφνιδίασε την οικογένεια.

Ο σκύλος – τον οποίο είχαν για οκτώ χρόνια – ήταν ένας από τους δύο στο σπίτι, αν και κανένας από τους δύο δεν είχε ιστορικό επιθετικότητας.

Οι γονείς του Μαρκ και Κλόε αποφάσισαν να βοηθήσουν άλλα μωρά που έχουν ανάγκη, δωρίζοντας τα όργανά του. “Πραγματικά μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο, ακόμα κι αν είναι μια στιγμή που εκνευρίζεστε ή απογοητεύεστε. Όλες αυτές οι μικρές στιγμές εξακολουθούν να είναι τόσο εκπληκτικές”, είπε η Chloe Mansoor.

«Πραγματικά προσευχηθείτε για όλη την οικογένεια, όλοι τον αγαπούσαν τόσο πολύ. Ξέρω ότι όλοι θρηνούν αυτή τη στιγμή, θρηνούμε αυτή τη στιγμή, και θα είναι μια δια βίου διαδικασία που θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε» πρόσθεσε.

Ο σκύλος έχει μεταφερθεί από τότε σε ένα καταφύγιο ζώων καθώς το γραφείο του σερίφη της κομητείας Νοξ ερευνά. Το μέλλον του σκύλου ή εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες, δεν είναι ακόμη σαφές.

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων