Το ασημένιο μετάλλιο στα 10χλμ νέων γυναικών Ευρώπης στην Γεωργία Μακρή (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Το ασημένιο μετάλλιο στα 10χλμ νέων γυναικών Ευρώπης στην Γεωργία Μακρή (video)

πανηγύρισε τη κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από τη Γεωργία Μακρή στα 10 χλμ Νέων Γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Βιέννη.

 medlabnews.gr

Η Γεωργία Μακρή κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 10 χλμ. νέων γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα open water της Βιέννης. Μια ημέρα μετά το χρυσό μετάλλιο από τον Κωνσταντή Χουρδάκη, η ελληνική ομάδα πανηγύρισε τη κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από τη Γεωργία Μακρή στα 10 χλμ. νέων γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα open water στη Βιέννη.

Η Μακρή μια ημέρα μετά τα 18α γενέθλιά της, φρόντισε να κάνει το καλύτερο δώρο στον εαυτό της. Η «μάχη» που έδωσε με την Γαλλίδα Κλεμένς Κοκορντανό, ήταν συγκλονιστική.

Οι δυο τους ξέφυγαν στα τελευταία μέτρα και πήγαιναν στην κυριολεξία χεριά με χεριά. Ήταν ξεκάθαρο πως θα κέρδιζε η πιο τυχερή και αυτή ήταν η Γαλλίδα. Το φώτο φίνις ανέδειξε τη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης που έκανε χρόνο 2ώρ.09:51.60, ενώ η Μακρή τερμάτισε σε 2ώρ:09:51.71.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ιταλίδα, Κιάρα Σαντζούλο με 2ώρ.09:51.71, ενώ η Καλλιόπη Κανόνγκα, που έκανε επίσης μια πολύ καλή προσπάθεια και τερμάτισε στη 13η θέση με χρόνο 2ώρ.13.14.35. Η Μακρή τα τελευταία χρόνια ζει στις Βρυξέλλες, ανήκει στον ΓΣ Πετρούλης και προπονητής της είναι ο Πέτρος Πετρόπουλος.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων