Πέρασαν 12 χρόνια από την φρικιαστική επίθεση. Η Μυρτώ της Πάρου και η μητέρα της ανεβαίνουν τον δικό τους γολγοθά | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πέρασαν 12 χρόνια από την φρικιαστική επίθεση. Η Μυρτώ της Πάρου και η μητέρα της ανεβαίνουν τον δικό τους γολγοθά

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 12 ετών από τη μέρα της άγριας επίθεσης η κ. Κοτρώτσου έγραψε

 medlabnews.gr iatrikanea

Συμπληρώθηκαν χθες 22 Ιουλίου, 12 χρόνια από τη δολοφονική επίθεση του Πακιστανού στη ανήλικη-τότε-Μυρτώ, στη Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Ήταν 22 Ιουλίου του 2012 όταν το 15χρονο κορίτσι βγήκε για βόλτα στον νησί και δέχτηκε την σοκαριστική επίθεση από το τέρας που την κακοποίησε, να σακάτεψε στο ξύλο και προσπάθησε να την «αποτελειώσει» στα βράχια.

Ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς ήταν ο δράστης και συνελήφθη λίγες μέρες αργότερα στην Αθήνα.

Από τότε η Μυρτώ και η μητέρα της κ Μαρία ανεβαίνουν τον δικό τους γολγοθά. Μόνο η μάνα ξέρει τι έχει περάσει, τι πέρνα και τι ξημερώνει σε αυτό το άτυχο κορίτσι.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 12 ετών από τη μέρα της άγριας επίθεσης η κ. Κοτρώτσου έγραψε το εξής μήνυμα στο Facebook:

12 χρόνια από τότε…. 12 χρόνια και ακόμη δεν συνήθισα την νέα σου εικόνα… 12 χρόνια που μου λείπουν τα ζουζουνίσματα σου, η φωνή σου, η ενεργητικότητα σου.

Κάθε χρόνος που περνάει βαραίνει περισσότερο την ψυχή μου, γιατί απομακρύνομαι από την υλοποίηση του θαύματος που κρατάει την ελπίδα μου ζωντανή. Σαν μια φλόγα που στην αρχή φουντώνει, αλλά όσο περνάει η ώρα αρχίζει να χαμηλώνει, μέχρι να σβήσει.

Απ’ την άλλη πλευρά, κάθε χρόνος είναι ακόμη 365 μέρες που είμαι μαζί σου, που βλέπω το χαμόγελό σου, που νιώθω την ανάσα σου, την ζεστασιά σου… και αυτό είναι ευτυχία! γιατί μου έχει δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία!

Μα αυτό που με στεναχωρεί πιο πολύ απ’ όλα είναι ότι ο χρόνος περνάει χωρίς εσύ να τον ζεις όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας σου… και ήδη έχουν περάσει 12 χρόνια που δεν τα έζησες …

Και στο τέλος θα μιλάω για την ζωή που δεν έζησες….

Γι αυτό θέλω να κάνω για σένα οτιδήποτε μπορεί να σου δώσει μια γεύση ζωής. Όσο μπορώ και όσο αντέχω!

Ίσως πάλι όλο αυτό να είναι ένας ευσεβής πόθος, αφού η ζωή είναι τόσο περίπλοκη και τόσο πολύπλοκη».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων