Πέθανε 23χρονος από θερμοπληξία μέσα σε αυτοκίνητο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πέθανε 23χρονος από θερμοπληξία μέσα σε αυτοκίνητο

Συνελήφθησαν οι γονείς του

medlabnews.gr iatrikanea 

Θλίψη στην Εύβοια από τον θάνατο 23χρονου, ο οποίος φέρεται να πέθανε από θερμοπληξία. Συνελήφθησαν οι γονείς του.

Ένας 23χρονος στην Αμάρυνθο Ευβοίας κατέληξε, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι πέθανε από θερμοπληξία.

Σύμφωνα με το evima.gr, ο νεαρός αλβανικής καταγωγής που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας την ίδια ημέρα, όπου και κατέληξε.

Το παιδί ζούσε με τους γονείς του, οι οποίοι διατηρούν κατάστημα εστίασης στην περιοχή. Μετά τον θάνατό του συνελήφθησαν, καθώς οι συνθήκες θανάτου του ερευνώνονται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ ο 23χρονος είχε χάσει τις αισθήσεις του από την πολύωρη παραμονή του στην ζέστη και τον ήλιο, χωρίς να γίνει αντιληπτός εγκαίρως από τους γονείς του.

Στις 12 το μεσημέρι που τον εντόπισαν, ο 56χρονος πατέρας και η 48χρονη μητέρα του τον μετέφεραν με ιδία μέσα στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και ακολούθως διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, όπου κατέληξε αργά το βράδυ της Κυριακής (14/7).

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων