Ποια είναι η συνεργάτης του Άδωνι Γεωργιάδη στην οποία επετέθη ο Πoλάκης; | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ποια είναι η συνεργάτης του Άδωνι Γεωργιάδη στην οποία επετέθη ο Πoλάκης;

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρηγορούν την Αθηνά Λινού μετά τα δάκρυα για το bullying Πολάκη

 medlabnews.gr iatrikanea

Eπεισόδιο με πρωταγωνιστή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, σημειώθηκε στη συνεδρίαση της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση.

Ο βουλευτής, κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του, εξαπέλυσε λεκτική επίθεση σε βάρος συνεργάτη του υπουργού Υγείας, η οποία παρίστατο στην αίθουσα.

«Μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό», δήλωσε ο Παύλος Πολάκης. «Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας», είπε η Αθηνά Λινού

Νατάσα Πετρούλια: Ποια είναι η συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη που δέχτηκε bullying από τον Παύλο Πολάκη

Γεννήθηκε στη Σίταινα Κυνουρίας και ανέλαβε τη θέση της νομικής συμβούλου του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ ήταν νομική του σύμβουλος και κατά τη θητεία του στο υπουργείο Ανάπτυξης. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει επίσης μάστερ (LLM) διετούς φοίτησης στο «Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης» διεξαγόμενο διαπανεπιστημιακά από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Proof of education master level in Society Politics and Law from the open University London (UK).

Ακόμη είναι απόφοιτος της Σχολής Δημοσιογραφίας Αθηνών, ενώ έχει αποφοιτήσει και από το Τμήμα Ιστορίας Τέχνης της Σχολής Αθηνών (διετούς φοίτηση) αλλά και της Σχολής Θεάτρου και Ορθοφωνίας (διετούς φοίτηση).

Είναι Δικηγόρος – Ποινικολόγος και Νομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Από το 2015 εργαζόταν στο Λονδίνο. Έχει συνεργαστεί από το 2009 σε υποθέσεις ποικίλης νομικής ύλης κυρίως Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου Επιχειρήσεων στο Λονδίνο.

Ως Δικηγόρος Αθηνών έχει αναλάβει πλήθος υποθέσεων εμπορικού, αστικού, εργατικού, ποινικού και διοικητικού δικαίου.

Η Νατάσα Πετρούλια δημιούργησε το πρώτο νομικό blog – ιστοσελίδα για παροχή δωρεάν νομικών συμβουλών το οποίο αποτέλεσε και προσωπικό της αρχείο για άρθρα τοποθετήσεις κείμενα που είχαν δημοσιευθεί στα ΜΜΕ. Παρέχει δωρεάν νομικές συμβουλές από την αρχή της καριέρας της ως δικηγόρος και ειδικά σε ευπαθείς ομάδες.

Η Νατάσα Πετρούλια ήταν αιρετό μέλος επί σειρά ετών του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αρκαδίας, από το 1999 έως το 2007, (το νεότερο μέλος και μόνη γυναίκα στην παράταξη που εκπροσωπούσε). Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Εγκληματολογίας και της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρηγορούν την Αθηνά Λινού μετά τα δάκρυα για το bullying Πολάκη

Αίσθηση προκάλεσε η συναισθηματική αντίδραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνάς Λινού, η οποία αναλύθηκε σε λυγμούς μετά το ακραίο μπούλινγκ που άσκησε ο Παύλος Πολάκης σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή.

Η συμπεριφορά Πολάκη οδήγησε στη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προκάλεσε και το ξέσπασμα της Αθηνάς Λινού, η οποία, με δάκρυα στα μάτια, ζήτησε συγγνώμη από τη συνεργάτιδα του υπουργού.

«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας, και νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο» ήταν η αυθόρμητη αντίδραση ενσυναίσθησης της Αθηνάς Λινού.

Ωστόσο, ο Παύλος Πολάκης συνέχισε αμετανόητος, δηλώνοντας ότι θα το ξαναέκανε, ενώ πήγε και στην αίθουσα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τη διαγραφή του, διαμαρτυρόμενος στον Σωκράτη Φάμελλο.

Πάντως, στην ομιλία του, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έκανε αναφορά στο περιστατικό και στη διαγραφή του Παύλου Πολάκη.

Μπαίνοντας στην αίθουσα για τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, η Αθηνά Λινού έγινε αποδέκτης θερμών εκδηλώσεων από τους συναδέλφους της.

Ανάρτηση Πολάκη με πυρά σε Λινού και «υπόσχεση» για μεγάλη αποκάλυψη

Με νέα ανάρτησή του στο Faceboook ο Παύλος Πολάκης εξαπολύει «πυρά» κατά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνάς Λινού για την στάση κατά την συνεδρίαση της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

«Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον χαρίζω σε κανέναν», έγραψε ο βουλευτής, που τέθηκε εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το απόγευμα. «Ο λαός αποφασίζει ποιον διαγράφει από βουλευτή και τα μέλη του κόμματος από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ! Κανείς άλλος», προσθέτει.

«Ψεύτικα δάκρυα»

Παράλληλα, κατηγορεί την Α. Λινού για «ψεύτικα δάκρυα», καθώς και ότι «έδωσε την πάσα εκτος και εντος».

Επιμένει, μάλιστα, ότι δεν στέκουν οι κατηγορίες περί μπούλινγκ.

Στο τέλος της ανάρτησης υπόσχεται ότι αύριο θα κάνει μια αποκάλυψη στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων