Ψαροντουφεκάς εντόπισε σκύλο στα Μέγαρα δεμένο χειροπόδαρα και με πέτρα στο λαιμό | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ψαροντουφεκάς εντόπισε σκύλο στα Μέγαρα δεμένο χειροπόδαρα και με πέτρα στο λαιμό

Μέσα από την ανάρτηση που έγινε γνωστό το περιστατικό, ψάχνουν για περισσότερα στοιχεία

 medlabnews.gr 

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε ένας ψαροντουφεκάς, ο οποίος εντόπισε στη θάλασσα των Μεγάρων έναν πνιγμένο σκύλο, που έφερε μεγάλη πέτρα στον λαιμό, ενώ του είχαν δέσει το κεφάλι και τα ποδαράκια.

Ο σκύλος, ένας μαύρος μικρός ποιμενικός, εντοπίστηκε στην παραλία στο τοίχος της Αγίας Τριάδας στα Μέγαρα και ανασύρθηκε από κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκύλος δεν είχε τσιπάκι.

Μέσα από την ανάρτηση που έγινε γνωστό το περιστατικό, ψάχνουν για περισσότερα στοιχεία και αναλυτικά αναφέρει μεταξύ άλλων: "αναζητούμε κάποιον που γνωρίζει αυτό το σκυλάκι όπως επίσης την τρίτη 13 του μήνα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στην παραλία δεξιά στα βράχια προς το τέρμιναλ μετα τον μόλο αν υπάρχει κάποιος που είδε το τέρας που κράταγε το σκυλάκο κάποιος ψαράς που ψάρευε κάποιος περαστικός. Χρειαζόμαστε στοιχεία θα δωθεί αμοιβή για τις πληροφορίες. Ο σκυλάκος είναι μαύρος λύκος μικρής ηλικίας Πρέπει άμεσα να βρεθεί ο δολοφόνος σίγουρα θα το επαναλάβει".

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων