Ανατροπή με τον θάνατο της τουρίστριας στο Φαράγγι Σαμαριάς με το πόρισμα του ιατροδικαστή | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ανατροπή με τον θάνατο της τουρίστριας στο Φαράγγι Σαμαριάς με το πόρισμα του ιατροδικαστή

Νέα εκδοχή για το θάνατο στο φαράγγι της Σαμαριάς, της 33χρονης τουρίστριας.

 medlabnews.gr iatrikanea

Νέα εκδοχή για το θάνατο στο φαράγγι της Σαμαριάς, της 33χρονης τουρίστριας. Όσα έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή. Η 33χρονη πεζοπόρος στο φαράγγι της Σαμαριάς δε σκοτώθηκε τελικά από θραύσμα βράχου που της έκοψε τη μηριαία αρτηρία. Αυτό προκύπτει από το πόρισμα του ιατροδικαστή που ανατρέπει την αρχική εκδοχή για το θάνατο της άτυχης γυναίκας. Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναφέρει πράγματι την ακατάσχετη αιμορραγία ως τελική αιτία του θανάτου της.

Η ανατροπή

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία του ιατροδικαστικού πορίσματος που επικαλείται η ΕΡΤ Χανίων, η 33χρονη πεζοπόρος πέθανε εξαιτίας «ολιγαιμικής καταπληξίας που προκλήθηκε από τραυματική ρήξη αγγείων κάτω άκρου». Ωστόσο, τη ρήξη αυτή δεν την προκάλεσε θραύσμα βράχου όπως αρχικά είχε ειπωθεί, αλλά τα κοφτερά ξύλα του γεφυριού στο οποίο βρισκόταν η άτυχη γυναίκα, και το οποίο υποχώρησε εξαιτίας των κατολισθήσεων που προκάλεσε η ξαφνική κακοκαιρία στο φαράγγι της Σαμαριάς.

Οι αυτόπτες μάρτυρες

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για το ότι τα σπασμένα ξύλα του κατεστραμμένου γεφυριού τραυμάτισαν την άτυχη γυναίκα και της προξένησαν την ακατάσχετη αιμορραγία δίνουν εκ των υστέρων αξιοπιστία στις αναφορές αυτοπτών μαρτύρων που περιέγραφαν ότι η 33χρονη έχασε τη ζωή της όταν, το ξύλινο γεφυράκι στο οποίο βρίσκονταν, υποχώρησε, με αποτέλεσμα η ίδια να τραυματιστεί θανάσιμα από τα κοφτερά του ξύλα.

Ανοιχτό φαράγγι, κλειστό φαράγγι, αλλά γιατρό στην Αγία Ρουμέλη δεν έχει – Τι καταγγέλλει ο πρόεδρος

Το πρόβλημα της απουσίας γιατρού από τα μέσα Αυγούστου στην Αγία Ρουμέλη καταγγέλλει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, ο οποίος αναρωτιέται, γιατί δεν έχει ληφθεί μέριμνα ακόμα και τώρα που το φαράγγι είναι κλειστό, να μεταβεί στον οικισμό η γιατρός που υπηρετεί εκεί για τις ανάγκες των κατοίκων.

Στην περιοχή κανονικά προβλέπονται δύο γιατροί, ένας για την ίδια την Αγία Ρουμέλη και ένας για το φαράγγι και υπάγονται στο ΚΥ Σφακίων.

Ο κ. Γιάννης Τζατζιμάκης όμως τονίζει ότι τώρα δεν υπάρχει κανείς:

«Είναι απαράδεκτο, το φαράγγι είναι κλειστό αλλά δεν υπάρχει ούτε και τώρα γιατρός στην Αγία Ρουμέλη. Κάποιοι χρειάζονται να τους δει γιατρός, κάποιοι άλλοι χρειάζονται φάρμακα να τους γράψουν. Η γιατρός που υπηρετεί στο φαράγγι, τουλάχιστον τώρα που είναι κλειστό, γιατί δεν έχει σταλεί από το ΚΥ Σφακίων σε μας; Πρέπει τουλάχιστον τώρα που είναι κλειστό, να έρθει στην Αγία Ρουμέλη, και αν αρνείται, να παραιτηθεί», επισημαίνει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας.

Στην Αγία Ρουμέλη κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου ζουν περίπου 100 άνθρωποι. Γιατρός φέρεται να μην υπάρχει από τις 16 Αυγούστου.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων