Και μετά τα νεκρά ψάρια ήρθαν τα σκουλήκια (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Και μετά τα νεκρά ψάρια ήρθαν τα σκουλήκια (video)

Στις κοντινές παραλίες υπάρχουν ακόμη διάσπαρτες εστίες με νεκρά ψάρια

 medlabnews.gr 

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης που ζουν τις τελευταίες ημέρες οι κάτοικοι του Βόλου, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τις πολλαπλές εστίες μόλυνσης που έχουν δημιουργηθεί στις ακτές του Παγασητικού.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το gegonota.news, εκτός από τους εκατοντάδες τόνους νεκρών ψαριών, την εμφάνισή τους έχουν κάνει και χιλιάδες σκουλήκια.

Πιο συγκεκριμένα, στις κοντινές παραλίες υπάρχουν ακόμη διάσπαρτες εστίες με νεκρά ψάρια, τα οποία έχουν μετατραπεί σε τροφή για τα σκουλήκια, με την ανησυχία των πολιτών να εντείνεται τόσο για τη δημόσια υγεία, όσο για το περιβάλλον.

Συνεργεία δίνουν μάχη με τον χρόνο για να καθαριστεί ο Ξηριάς από τα νεκρά ψάρια, ενώ βελτιωμένη, αντίθετα, είναι η εικόνα στο λιμάνι της πόλης.

Ταυτόχρονα, βγήκαν τα αποτελέσματα από τις μετρήσεις για πιθανή μόλυνση του νερού στον Παγασητικό, τα οποία δείχνουν ότι η επιβάρυνση είναι εντός των επιτρεπόμενων ορίων.

Ακόμη, μετά την αποκατάσταση των παραλιών, θα αποφασιστεί και αν θα μπορούν να είναι προσβάσιμες από κολυμβητές

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων