Πέθανε σε ηλικία 36 ετών ο γνωστός Κύπριος make up artist Στέλιος Μιχαήλ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πέθανε σε ηλικία 36 ετών ο γνωστός Κύπριος make up artist Στέλιος Μιχαήλ

Ο Στέλιος Μιχαήλ ήταν γνωστός στον ευρύτερο κύκλο του λόγω της επαγγελματικής του πορείας ως make-up artist.

 medlabnews.gr iatrikanea

Σε ηλικία 36 ετών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός make up artist, Στέλιος Μιχαήλ, αφήνοντας πίσω του φίλους, συγγενείς και συνεργάτες που τον αποχαιρετούν με συγκίνηση και θλίψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Στέλιος Μιχαήλ ήταν γνωστός στον ευρύτερο κύκλο του λόγω της επαγγελματικής του πορείας ως make-up artist. Για χρόνια είχε καθιερωθεί ως ένας από τους πιο ταλαντούχους στο χώρο, κερδίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό τόσο των πελατών όσο και των συναδέλφων του. Οι αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, γεμάτες συγκινητικά λόγια, φανερώνουν το μεγάλο κενό που αφήνει πίσω του.

Ο ίδιος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια. Η μάχη που έδινε ήταν γνωστή σε όσους ήταν στο κοντινό του περιβάλλον, ενώ ο χαμός του σκόρπισε θλίψη σε πολλούς.

Η οικογένεια του Στέλιου, σεβόμενη τις ιδιωτικές τους στιγμές και τον πόνο της απώλειας, έχει ανακοινώσει πως δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια κατά την τελετή. Ωστόσο, προτρέπει όλους όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τον Στέλιο να προσφέρουν αντί στεφάνων εισφορές για τη στήριξη της οικογένειας.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων