Free website traffic generator Συγκλονίζει η μητέρα της Κυριακής Γρίβα της κοπέλας που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της σε ηλικία 28 ετών | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συγκλονίζει η μητέρα της Κυριακής Γρίβα της κοπέλας που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της σε ηλικία 28 ετών

Το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν ήμουν εκεί να φάω έστω τη μία να απαλύνω λίγο τον πόνο της, να φάει μόνο την τελευταία, να μην πονέσει τουλάχιστον

 medlabnews.gr

Έξι μήνες έχουν περάσει από την μοιραία νύχτα όπου η Κυριακή Γρίβα δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Το πρωί ο πατέρας τέλεσε μνημόσυνο στη μνήμη της και αυτό που περιμένει είναι η δικαίωση για τα όσα έγιναν και οδήγησαν στη δολοφονία του παιδιού του.

Έξι μήνες μετά ο δολοφόνος παραμένει στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ενώ επισήμως η οικογένεια δεν έχει λάβει καμία απάντηση για τις ευθύνες των αστυνομικών που χειρίστηκαν την υπόθεση της Κυριακής. Ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού, από την πρώτη στιγμή έχει υποβάλλει μήνυση εναντίον τους αναφέροντας ότι εκείνο το βράδυ της 1ης Απριλίου οι αστυνομικοί την ξεφορτώθηκαν και αδιαφόρησαν για την τύχη της.

Ζητά να διωχθούν για παράβαση καθήκοντος ,ανθρωποκτονία από αμέλεια ,θανατηφόρα έκθεση, παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και στρέφεται και κατά του τηλεφωνητή που είπε στην Κυριακή «το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Συγκλονίζει η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, μιλώντας στο MEGA, της κοπέλας που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της σε ηλικία 28 ετών, έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων την ώρα που ζητούσε από τις Αρχές να προστατευτεί καθώς φοβόταν ότι θα της επιτεθεί.

Η ίδια συγκλονίζει με τα όσα αναφέρει:

Δεν αντέχω. Βγαίνω να μιλήσω και το μόνο που κάνω είναι να στεναχωρώ τους γύρω μου. Δεν υπάρχει περίπτωση που να μην τη θυμάμαι, να μην την σκέφτομαι, να μη μου λείπει. Το μυαλό και η ζωή μου έχει σταματήσει εκεί… την 1η Απριλίου. Εγώ τελείωσα. Πόσο μάλλον το τραγικό της ιστορίας, γιατί ούτε άρρωστη ήταν, ούτε κάποιο ατύχημα ήταν ούτε ήταν μόνη της σε μια ερημιά. Ήταν στο πιο ασφαλές μέρος που μπορούσε να υπάρχει μετά από την Εκκλησία. Αυτό είναι που με στεναχωρεί».

Όπως λέει η ίδια:

Το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν ήμουν εκεί να φάω έστω τη μία να απαλύνω λίγο τον πόνο της, να φάει μόνο την τελευταία, να μην πονέσει τουλάχιστον».

Όσο για τον δράστη:

«Είναι ακόμα στο ψυχιατρείο, δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο. Λένε ότι έχει σώας τας φρένας και δεν είναι τοξικομανής. Για ποιον λόγο βρίσκεται ακόμα στο ψυχιατρείο; Πόση ειδική μεταχείριση; Να τον αφήσουμε και ελεύθερο;».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων