Τσοπανόσκυλο επετέθη σε 39χρονη στην Χαλκιδική και την έστειλε στο νοσοκομείο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τσοπανόσκυλο επετέθη σε 39χρονη στην Χαλκιδική και την έστειλε στο νοσοκομείο

Η γυναίκα κράτησε την ψυχραιμία της -γιατί γνωρίζει από σκυλιά καθώς έχει και η ίδια- έβαλε τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο για να προστατέψει το κεφάλι

medlabnews.gr iatrikanea 

Δραματικές στιγμές γεμάτες πόνο και αγωνία έζησε μια γυναίκα στη Κασσάνδρα Χαλκιδικής, όταν της επιτέθηκε τσοπανόσκυλο στον δρόμο, το οποίο ξέφυγε από την ιδιοκτήτριά του. Η γυναίκα προσπάθησε να ξεφύγει από τα δόντια του. Δεν τα κατάφερε όμως, τραυματίστηκε και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Η επίθεση του σκύλου έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα, όταν η 39χρόνη άφησε τα παιδιά της σε δραστηριότητες στη Κασανδρία και πήγαινε να πάρει έναν καφέ όταν άκουσε από πίσω της μια κραυγη. Ήταν η ιδιοκτήτρια του σκύλου που τής φώναζε να τρέξει. Μόλις γύρισε είδε ένα μεγάλο τσοπανόσκυλο να ορμάει κατά πάνω της.

Η γυναίκα κράτησε την ψυχραιμία της -γιατί γνωρίζει από σκυλιά καθώς έχει και η ίδια- έβαλε τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο για να προστατέψει το κεφάλι της. Κατάφερε να παραμείνει όρθια και να αποκρούσει τις δαγκωνιές. Οι φωτογραφίες είναι από τα τραύματα της γυναίκας στα άκρα και έχουν τραβηχτεί χθες, τέσσερις ημέρες μετά την επίθεση.

Η ιδιοκτήτρια κρατούσε το τσοπανόσκυλο με ένα απλό λουρί, χωρίς φίμωτρο, έτσι δεν μπόρεσε να το συγκρατήσει. Η 39χρόνη για να γλιτώσει από το εξαγριωμένο σκυλί έτρεξε προς ένα καφέ μέσα στα αίματα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου όπου νοσηλεύθηκε για 4 ημέρες.

Όπως φαίνεται έφερε σοβαρά τραύματα. Σε βάρος της ιδιοκτήτριας ασκήθηκε δίωξη για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση του νόμου περί ευζωίας ζώων συντροφιάς. Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι η ιδιοκτήτρια πήγε στο νοσοκομείο κρυφά να δει το θύμα και είπε ότι ήταν δικό της το λάθος επειδή κρατούσε μια σακούλα που τρόμαξε το σκυλί.

Πηγή star.gr

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων