Βρετανίδα πέθανε από ατύχημα με το οθωμανικού τύπου κρεβάτι της | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Βρετανίδα πέθανε από ατύχημα με το οθωμανικού τύπου κρεβάτι της

Ένα «ελαττωματικό» κρεβάτι οθωμανικού τύπου προκάλεσε το θάνατο μιας γυναίκας

 medlabnews.gr iatrikanea

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το 2022, 147 άνθρωποι πέθαναν αφού έπεσαν από το κρεβάτι και άλλοι 18 από ασφυξία ή στραγγαλισμό

Ένα «ελαττωματικό» κρεβάτι οθωμανικού τύπου προκάλεσε το θάνατο μιας γυναίκας αφού έπεσε και την παγίδευσε, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή. Η Helen Davey, 39 ετών, έσκυψε πάνω από τον αποθηκευτικό χώρο του κρεβατιού όταν το τμήμα του που ανυψώθηκε με αέριο έπεσε.

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, ο λαιμός της παγιδεύτηκε στη βάση του κρεβατιού και δεν μπόρεσε να απελευθερωθεί και πέθανε από ασφυξία στο σπίτι της στο Seaham, County Durham. Η αισθητικός φέρεται να βρέθηκε ξαπλωμένη ανάσκελα με το κεφάλι της κάτω από το κρεβάτι από την κόρη της Ελίζαμπεθ, η οποία προσπάθησε να την απελευθερώσει, σύμφωνα με την εφημερίδα Northern Echo.

Ο Jeremy Chipperfield, ιατροδικαστής στο Durham and Darlington, αποφάνθηκε σε ανάκριση νωρίτερα αυτό το μήνα στο Crook Coroners’ Court, ότι ο θάνατος της κας Davey ήταν ατύχημα. Για να βοηθήσουν στην πρόληψη μελλοντικών θανάτων, οι ιατροδικαστές μπορούν να συντάσσουν εκθέσεις που προτρέπουν άλλες αρχές να εξετάσουν το ενδεχόμενο λήψης μέτρων. Σε έκθεση προς τον υπουργό Επιχειρήσεων Jonathan Reynolds και το Γραφείο Ασφάλειας και Προτύπων Προϊόντων, ο κ. Chipperfield δήλωσε ότι ένα από τα δύο έμβολα αερίου που χρησιμοποιήθηκαν για την ανύψωση του κρεβατιού της κας Davey ήταν «ελαττωματικό».

«Η αποβιώσασα έσκυβε πάνω από τον αποθηκευτικό χώρο ενός «κρεβατιού ανύψωσης με αέριο» οθωμανικού τύπου, όταν η πλατφόρμα του στρώματος κατέβηκε απροσδόκητα, παγιδεύοντας τον λαιμό της στην επάνω επιφάνεια του πλευρικού πάνελ της βάσης του κρεβατιού», έγραψε ο ιατροδικαστής.

«Αδυνατώντας να απελευθερωθεί, πέθανε από ασφυξία θέσης. Το ένα από τα δύο έμβολα ανύψωσης με αέριο ήταν ελαττωματικό».

Ένας οθωμανικός μηχανισμός κρεβατιού είναι ένας καινοτόμος σχεδιασμός που σας επιτρέπει να σηκώσετε ολόκληρο το πλαίσιο του κρεβατιού από το άκρο του ποδιού για να αποκαλύψετε ένα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο από κάτω. Αυτός ο μηχανισμός εξοικονομεί πραγματικά χώρο, καθώς σας επιτρέπει να μεγιστοποιήσετε τον χώρο διαβίωσής σας χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσετε την άνεση του ύπνου. Οι οθωμανικοί μηχανισμοί κρεβατιού μπορούν να βρεθούν σε διάφορα στυλ κρεβατιού, όπως κρεβάτια με πλατφόρμα, κρεβάτια ντιβάνι, ακόμη και κουκέτες.

Πηγή: Sky News

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων