Ιατροδικαστής Είναι σίγουρο ότι Μπάλντοκ ήταν καθαρός. Η έρευνα επικεντρώνεται στη καρδιά | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ιατροδικαστής Είναι σίγουρο ότι Μπάλντοκ ήταν καθαρός. Η έρευνα επικεντρώνεται στη καρδιά

Ο ιατροδικαστής και διοικητής του ΕΟΚΑΝ, Γρηγόρης Λέων, ανέφερε ότι ο 31χρονος ήταν καθαρός και πλέον οι έρευνες πρέπει να επικεντρωθούν στην καρδιά

medlabnews.gr iatrikanea 

Ο ιατροδικαστής και διοικητής του ΕΟΚΑΝ, Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στο MEGA για τον Μπάλντοκ ανέφερε ότι ο 31χρονος ήταν καθαρός και πλέον οι έρευνες πρέπει να επικεντρωθούν στην καρδιά του.

"Η ιατροδικαστής που χειρίζεται την υπόθεση προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε ενδεχόμενο που υπάρχει στο τραπέζι για να καταλήξει σε ένα ασφαλές συμπέρασμα. Έχουν ζητηθεί ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Και οι δύο θα παίξουν τον ρόλο τους.

Επειδή έχω και μια άλλη ιδιότητα ως διοικητής του ΕΟΚΑΝ. Ο ποδοσφαιριστής είχε υποστεί έλεγχο για ντόπινγκ και ήταν αρνητικός. Περί το τέλος Σεπτεμβρίου που κάναμε τυχαία τον έλεγχο στον ποδοσφαιριστή, είμαστε σίγουροι πως ο αθλητής ήταν καθαρός.

Δεν λάμβανε καμία ουσία. Ακούγονται και γράφονται πράγματα στα social που είναι ανακριβή. Σε δικό μας έλεγχο ήταν καθαρός. Απομακρύνεται έτσι το ενδεχόμενο η τοξικολογική να μας δείξει κάτι σημαντικό.

Επικεντρωνόμαστε στην καρδιά. Αν η συνάδελφος είδε μία καρδιά μεγαλύτερη του φυσιολογικού, επειδή πρόκειται για αθλητή πρέπει να την μελετήσει στο μικροσκόπιο για να δει αν πρόκειται για μία καρδιά μεγαλύτερης λόγω της αθλητικής του δραστηριότητας και επομένως μιας καταπόνησης ή αν είναι κάποια παθολογία, μια μυοκαρδιοπάθεια που πιθανόν να οδήγησε στον θάνατο τον αθλητή".

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων