Συνελήφθη ο άνδρας που σκότωνε με μαχαίρι σκυλιά και γατιά στον Βόλο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συνελήφθη ο άνδρας που σκότωνε με μαχαίρι σκυλιά και γατιά στον Βόλο

Πρόκειται για έναν 31χρονο ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του.

medlabnews.gr  

Στη σύλληψη του σφαγέα των ζώων προχώρησαν οι αρχές πριν από λίγη ώρα. Το ανθρωποκυνηγητό που έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί από προχθες το βράδυ, έχοντας στην κατοχή τους το βιντεοληπτικό υλικό και τις φωτογραφίες που καταγράφηκαν από κάμερες της περιοχής, είχε θετικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα 31 ετών, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του.

Ο 31χρονος συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του.

Σε βίντεο και φωτογραφία που εξασφάλισε χθες αποκλειστικά ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, ο δράστης εμφανίζεται να προσεγγίζει το μικρό γατάκι και με μία γρήγορη κίνηση να του καταφέρνει βαθύ τραύμα με μαχαίρι στην κοιλιά. Το μικρό ζώο τρομαγμένο προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια του και καταλήγει λίγα μέτρα μακρύτερα.

Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είναι γνώριμος της αστυνομίας. Μάλιστα, κατά το gegonota.news, ο 31χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές και μικροποσότητες ουσιών, ενώ αναγνωρίστηκε από σημάδι στο πρόσωπο. Στο σπίτι του επίσης βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ώρα που μαχαίρωσε την γάτα, μικροποσότητα χασίς και ένα μαχαίρι.

Η δράση του serial killer των αδέσποτων

Ο δράστης την περασμένη εβδομάδα είχε επιτεθεί με αιχμηρό αντικείμενο σε έναν σκύλο στη συμβολή των οδών Σπυρίδη και Καραολή, προκαλώντας το θάνατό του, ενώ τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, σε σχετικά πολυσύχναστη περιοχή, βρέθηκε μαχαιρωμένη μια γάτα.

Για το φόνο του γατιού υπάρχουν καταγεγραμμένες οι κινήσεις του δράστη σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας, το οποίο κατέχει η αστυνομία.

Ο δράστης φαίνεται στο βίντεο να φορά κουκούλα και να στήνει ενέδρα στο γατάκι στην οδό Αγίου Νικολάου. Το πλησιάζει, το ταΐζει για να το ηρεμήσει και έπειτα με αιχμηρό αντικείμενο το τραυματίζει θανάσιμα. Εκείνο τρέχει σοκαρισμένο για να σωθεί, όμως τελικά κατέληξε.

«Ηταν η μασκότ της γειτονιάς μας. Το ταΐζαμε, το φροντίζαμε. Αυτό μας διάλεξε και ποτέ δεν προκάλεσε κάποιο πρόβλημα», ανέφερε μιλώντας στον ιστότοπο taxydromos.gr, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, έξω από το οποίο βρέθηκε μαχαιρωμένο το γατί.

Καταγγελίες που έφτασαν στο ίδιο ειδησεογραφικό μέσο, μιλούν για τουλάχιστον 10 περιστατικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, που αφορούν σε τρία σκυλιά και επτά γάτες.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων