Την κατασπάραξαν τα 11 σκυλιά του γιου της. Συνελήφθη ο γιος της αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Την κατασπάραξαν τα 11 σκυλιά του γιου της. Συνελήφθη ο γιος της αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή

Ο 46χρονος γιος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ

medlabnews.gr  

Σύμφωνα με το tirnavospress, η άτυχη γυναίκα φέρεται να χτύπησε ένα από τα σκυλιά που ήταν λυμένα στην αυλή και στη συνέχεια δέχτηκε επίθεση. Αμέσως της επιτέθηκαν και τα άλλα σκυλιά του σπιτιού, με αποτέλεσμα να την κατασπαράξουν.

Πάλεψε με τα σκυλιά για περίπου 30 λεπτά η άτυχη γυναίκα -Την έπνιξε ένα εξ αυτών και την κατασπάραξαν όλα μαζί Πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 18:00 στο χωριό Πλατανούλα, με την 70χρονη να παλεύει με δέκα σκυλιά για περίπου μισή ώρα.

Ειδικότερα, γύρω στις 18:30 ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, φτάνοντας δέκα λεπτά αργότερα, ενώ το ΕΚΑΒ έφτασε μετά από 20 λεπτά.

Κατά τη δημόσια τηλεόραση, η γυναίκα βγήκε στην περιφραγμένη αυλή για τα ταΐσει τα 11 σκυλιά που εκτρέφει ο 46χρονος γιος της. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, τα σκυλιά επιτέθηκαν στη γυναίκα, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα.

Γείτονες έσπευσαν στο σημείο για βοήθεια, ωστόσο δεν μπορούσαν να εισέλθουν στον χώρο, καθώς τα σκυλιά ήταν αγριεμένα. Στο σημείο κλήθηκαν να σπεύσουν και αστυνομικοί, ωστόσο η γυναίκα είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή. Έπειτα από αρκετά ώρα, στο σπίτι έφτασαν ο σύζυγος και ο 46χρονος γιος της γυναίκας, οι οποίοι μπήκαν στην αυλή. Τότε, πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη σορό της γυναίκας.

Αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι ένα από τα σκυλιά έπνιξε τη γυναίκα και μετά μαζί με τα υπόλοιπα την δάγκωσαν μέχρι θανάτου.

Συνελήφθη από το αστυνομικό τμήμα Τυρνάβου ο 46χρονος γιος της 70χρονης γυναίκας, την οποία κατασπάραξαν τα σκυλιά που φρόντιζε η οικογένειά της, μέσα στην αυλή του σπιτιού τους. Μετά τη σύλληψη του για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ο 46χρονος, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ.

Όσον αφορά τα σκυλιά, γίνεται επιχείρηση για απομάκρυνσή τους από το σπίτι, με τον Εισαγγελέα να αναμένεται να αποφασίσει για την τύχη τους.

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων