Βράβευση του Δήμου Ν. Σμύρνης για το ΚΕΠ Υγείας στο Συνέδριο του ΕΔΔΥΠΠΥ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Βράβευση του Δήμου Ν. Σμύρνης για το ΚΕΠ Υγείας στο Συνέδριο του ΕΔΔΥΠΠΥ

Ο Δήμος Ν. Σμύρνης βραβεύθηκε για την Κοινωνική Προσφορά του και για την Πρόληψη Υγείας
Βράβευση του Δήμου Ν. Σμύρνης για το ΚΕΠ Υγείας στο Συνέδριο του ΕΔΔΥΠΠΥ
medlabnews.gr iatrikanea

Πραγματοποιήθηκε το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) από 10-13 Οκτωβρίου στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας Αττικής.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Οικονομίας (Πολιτικής) και Αλληλεγγύης ΓΙΑΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και Ταμίας Δ.Σ. ΕΔΔΥΠΠΥ εκπροσωπώντας το Δήμο Ν. Σμύρνης παρουσίασε την Εβδομάδα Υγείας και Πρόληψης και την Εβδομάδα Εαρινού Τσεκ-απ, δύο θεσμούς στον Τομέα Υγείας του Δήμου Ν. Σμύρνης για την Πρόληψη της Υγείας των πολιτών. Επίσης ο Αντιδήμαρχος στα πλαίσια του Συνεδρίου προήδρευσε στα στρογγυλά τραπέζια με θέμα ΄΄Αστικοί Χώροι Πρασίνου και Υγείας: Σχεδιασμός από την Τοπική Αυτοδιοίκηση’’ και ΄΄Ενσωμάτωση της Υγείας στον Αστικό Σχεδιασμό – Στρατηγικές - Εφαρμογές από τις Τοπικές Αρχές΄΄.

Ο Δήμος Ν. Σμύρνης βραβεύθηκε για την Κοινωνική Προσφορά του και για την Πρόληψη Υγείας μέσα από την θεσμοθέτηση των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ. Ο Αντιδήμαρχος κατά την παραλαβή του βραβείου μετέφερε τις ευχαριστίες του Δημάρχου Ν. Σμύρνης κ. ΚΟΥΤΕΛΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟΥ και έδωσε την διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Ν. Σμύρνης και η Κοινωνική του Υπηρεσία θα συνεχίσουν και στο μέλλον να κάνουν το καλύτερο δυνατόν για την προάσπιση της Υγείας των κατοίκων της Ν. Σμύρνης. Η πρόληψη της Υγείας τους αποτελεί το πρώτο και αδιαμφισβήτητο μέλημα της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων