medlabnews.gr iatrikanea
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, γνώρισε την ήττα στις εκλογές στο σωματείο της έπειτα από 12 χρόνια, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΗΠΑΚ, της παράταξης του ΚΚΕ, που αναδείχθηκε πρώτη στην κάλπη της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά, ψήφισαν περισσότεροι από 4.500 γιατροί και τα πρώτα αποτελέσματα δίνουν 1.550 ψήφους στη ΔΗΠΑΚ και 1.250 ψήφους στη ΔΗΚΝΙ, της Ματίνας Παγώνη, η οποία υποστηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία.
ΔΗΠΑΚ: Υπερήφανη απάντηση στην εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης και του υπουργείου Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τις εκλογές, η ΔΗΠΑΚ κάνει λόγο για υπερήφανη απάντηση στην «εγκληματική πολιτική» της κυβέρνησης και του «υπουργείου Εμπορίου Υγείας».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΗΠΑΚ
«Ένα μήνα μετά τις μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις της 28ης Φλεβάρη που συγκλόνισαν τη χώρα, οι χιλιάδες νοσοκομειακοί γιατροί της Αττικής με την ψήφο τους έδωσαν περήφανη απάντηση στην εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ και του yπουργείου Εμπορίου Υγείας αναδεικνύοντας την ΔΗΠΑΚ πρώτη δύναμη.
Αυτό το ελπιδοφόρο αποτέλεσμα ανήκει σε όλους τους συναδέλφους, ιδιαίτερα στους νέους που παλεύουν καθημερινά να προσφέρουν στους ασθενείς ενάντια στην βαρβαρότητα που γεννά η πολιτική της ιδιωτικοποίησης, της εμπορευματοποίησης και του κυνισμού της κυβέρνησης και του υπουργού Υγείας. Η πρωτιά, η δύναμη της ΔΗΠΑΚ, θα κατατεθεί στον αγώνα για σύγχρονες αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες υγείας για όλο το λαό, για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, ανθρώπινα ωράρια εργασίας, μαζικές προσλήψεις, επιστημονική αξιοπρέπεια.
Η ζωή ή τα κέρδη τους».
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου