medlabnews.gr iatrikanea
Ο Πρόεδρος Γ. Πατούλης και το ΔΣ του ΙΣΑ, σας προσκαλούν σε ειδική Ιατρο-Κοινωνική Ημερίδα, με θέμα την Παιδεία και την σύμφυτη με αυτήν Ηθική, που διοργανώνει ο Σύλλογος, στη μνήμη των δύο κορυφαίων Ελλήνων καθηγητών, Γιώργου Δαΐκου και Δημήτρη Κρεμαστινού.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων το
Σάββατο 21 Μαρτίου, ώρες 09.30 – 14.00 στην αίθουσα Συνεδρίων του ΙΣΑ, (Σεβαστουπόλεως 113, 3ος όροφος).
Ομιλίες τους, θα παρουσιάσουν ο ομ. καθηγητής κ. Χ. Κίττας, πρώην Πρύτανης του ΕΚΠΑ, ο ομ. Καθηγητής ΕΚΠΑ, ακαδημαϊκός κ. Γ. Χρούσος, ο καθηγητής ΕΚΠΑ, ακαδημαϊκός, τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών κ. Κ. Δεμέτζος, ο ομ. Καθηγητής ΕΚΠΑ κ. Γ.Λ. Δαϊκος, ο επ. καθηγητής κ. Στ. Φούσας ,ο κ. Γ. Κασσάρας, Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΙΣΑ, ο κ .Α. Φουστάνος, Συντονιστής της Επιτροπής Δεοντολογίας και Διαφήμισης και η κυρία Ε. Παπαευαγγέλου, Προϊσταμένη της Νομικής Υπηρεσίας του Συλλόγου.
Στο πλαίσιο της Ημερίδας θα παρουσιασθεί το βιβλίο του Απόστολου Αποστολίδη ‘’Κάτω από την άσπρη μπλούζα’’ που βασίζεται στις αρχές που υπηρέτησαν, οι δύο αυτοί σύγχρονοι ιατροφιλόσοφοι τηρητές του πνεύματος και της Ηθικής του Ιπποκράτη.




Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου