ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Tιμητική βράβευση του Αλέξανδρου Γιατζίδη, από την UNESCO | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Tιμητική βράβευση του Αλέξανδρου Γιατζίδη, από την UNESCO



Σε φιλανθρωπική εκδήλωση «GS The Fashion Show» που διοργανώθηκε, για τα τα παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις του Ιδρύματος «Πίστη» και για  την UNESCO, βραβεύτηκε ο γιατρός χειρουργός Αλέξανδρος Γιατζίδης, υπεύθυνος του medlabnews.gr για  το έργο του, από τον Αντιπρόεδρο Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων & Κέντρων UNESCO Ευρώπης & Β. Αμερικής κ. Γιάννη Μαρωνίτη.
Στην φωτο διακρίνονται οι Γιώργος Κούβαρης (διοργανωτής), Αλέξανδρος Γιατζίδης, και ο Γιάννης Μαρωνίτης Αντιπρόεδρος UNESCO.
Επίσης βραβεύτηκαν οι εξής: Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης», Ράγιου Νατάσα (Δημοσιογράφος), Γιώτα Γουρδομιχάλη (Ποιήτρια- ιστορικός συγγραφέας), Άννα Βερούλη (Ολυμπιονίκης), Πύρρος Δήμας (Ολυμπιονίκης), Πηγή Δεβετζή (Ολυμπιονίκης), Στέλιος Καλαθάς (Ηθοποιός- Σκηνοθέτης), Έλενα Κουντουρά (Πρώην Μοντέλο- Βουλευτής ΝΔ), Θοδωρής Τρανούλης (Σχεδιαστής), Σπύρος Βλαχόπουλος (Δερμοχειρούργος).


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων