Διεύρυνση συνεργασίας MetLife με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Διεύρυνση συνεργασίας MetLife με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών


  
Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών διευρύνει τη συνεργασία του με την ασφαλιστική εταιρεία MetLife, εντάσσοντας στα ειδικά συμβεβλημένα νοσηλευτήρια και το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών. Η MetLife, με 147 χρόνια εμπειρίας παγκοσμίως και 50 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα, διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στην παροχή καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της ασφαλιστικής προστασίας και εμπνέει εκατομμύρια πελάτες ανά τον κόσμο να διεκδικήσουν περισσότερα από τη ζωή τους.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας με το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, οι ασφαλισμένοι της MetLife μπορούν να απολαμβάνουν προνόμια, όπως δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας € 150 σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού, εκπτώσεις στα έξοδα νοσηλείας και δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε συγκεκριμένες ειδικότητες, τόσο για επείγονταπεριστατικά, όσο και για προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Επίσης, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας της MetLife με κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών (Ιατρικό Περιστερίου, Ψυχικού, Π. Φαλήρου και το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη), προβλέπονται για τους ασφαλισμένους της εταιρείας αντίστοιχες παροχές προστιθέμενης αξίας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.metlife.gr (ενότητα: προνόμια Advanced Benefit Club).

Το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, η πρώτη ιδιωτική παιδιατρική κλινική στην Ελλάδα, από το 1982, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας για τα παιδιά. Διαθέτει επιστημονικό προσωπικό όλων των παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων, εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό στη φροντίδα των παιδιών, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής. Το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών είναι μέλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, του μεγαλύτερου ιδιωτικού οργανισμού Υγείας στην Ελλάδα. Διαθέτει Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), που λειτουργεί όλο το 24ωρο, καθώς και εξειδικευμένα κέντρα διεθνούς κύρους, ενώ έχει αποσπάσει σημαντικές διεθνείς πιστοποιήσεις που το αναδεικνύουν μέλος των καλύτερων νοσοκομείων του κόσμου. Μοναδικό μέλημα του προσωπικού του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών είναι η σωστή διάγνωση και η αποτελεσματική θεραπεία στα παιδιά.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων