Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα «Η Ψυχική Υγεία της Εγκύου και της Νέας Μητέρας», στο Ηράκλειο Κρήτης | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα «Η Ψυχική Υγεία της Εγκύου και της Νέας Μητέρας», στο Ηράκλειο Κρήτης

Ενημερωτική Εκδήλωση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ»
με θέμα
« Η Ψυχική Υγεία της Εγκύου και της Νέας Μητέρας», στο Ηράκλειο Κρήτης

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» (www.fainareti.gr) οργανώνει ανοιχτή εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑ.Γ.Ν.Η.), την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και ώρες 12.00 - 15.00,  με θέμα « Η Ψυχική Υγεία της Εγκύου και της Νέας Μητέρας». 

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την πρόληψη, έγκαιρη ανίχνευση και αντιμετώπιση των περιγεννητικών ψυχικών διαταραχών, όπως η επιλόχεια κατάθλιψη. 

Στην εκδήλωση ενθαρρύνεται ιδιαίτερα η συμμετοχή εγκύων, νέων μητέρων και των συζύγων – συντρόφων τους, καθώς επίσης και επαγγελματιών υγείας (όπως μαίες/τές, ψυχίατροι, ψυχολόγοι, μαιευτήρες - γυναικολόγοι, παιδίατροι, γενικοί ιατροί,  νοσηλεύτριες/τές, κοινωνικοί λειτουργοί, επισκέπτες υγείας κ.ά.). 

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της πανελλήνιας καμπάνιας που πραγματοποιεί η ΑμΚΕ ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ για τις περιγεννητικές ψυχικές διαταραχές. 



Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά, μέχρι την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στο 210-931054 ή ηλεκτρονικά στο info@fainareti.gr.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων