Σύσταση Ομάδας Εργασίας για τα φαρμακεία | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σύσταση Ομάδας Εργασίας για τα φαρμακεία

Μετά από συνεννόηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας προχώρησε στη σύσταση Ομάδας Εργασίας με στόχο την έκδοση σχετικής νομοθετικής ρύθμισης σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των φαρμακείων της χώρας.  
Πιο συγκεκριμένα, έργο της Ομάδας Εργασίας είναι να μελετήσει το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο, να εντοπίσει ενδεχόμενα νομοθετικά προβλήματα και πρακτικές δυσλειτουργίες και τέλος να διατυπώσει τεκμηριωμένη πρόταση αναφορικά με την έκδοση νομοθετικής ρύθμισης με την οποία θα επιλύονται ζητήματα λειτουργίας των φαρμακείων της χώρας, τα οποία έχουν ανακύψει από την ψήφιση του Νόμου 4336 καθώς και άλλων προγενέστερων νόμων.

Την  Ομάδα Εργασίας συγκροτούν ειδικοί επιστημονικοί συνεργάτες του Υπουργού Υγείας καθώς και εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων φορέων οι οποίοι ορίστηκαν από τους ίδιους τους φορείς (Εθνικός Οργανισμός  Φαρμάκων (ΕΟΦ), Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ), Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ), Φαρμακευτικός  Σύλλογος Αττικής (ΦΣΑ) και  Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος (ΟΣΦΕ).)  

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων