Εκδήλωση στην Παρουσίαση των Κειμένων Θέσης των Ομάδων Σκέψης του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του London School of Economics and Political Science | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Εκδήλωση στην Παρουσίαση των Κειμένων Θέσης των Ομάδων Σκέψης του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του London School of Economics and Political Science

Αγαπητοί φίλοι,

Σας προσκαλώ στην Παρουσίαση των Κειμένων Θέσης των Ομάδων Σκέψης του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του London School of Economics and Political Science που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο King George. 

Μετά την Παρουσίαση των Κειμένων θα γίνει διάλογος με το κοινό και στη συνέχεια θα ακολουθήσει cocktail.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό. 

Για τρίτη συνεχή χρονιά, οι Έλληνες απόφοιτοι του The London School of Economics and Political Science και μέλη των Ομάδων Σκέψης (Think Tank) του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του LSE, παρήγαγαν 5 Κείμενα Θέσης (Policy Papers) στα οποία αναλύονται οι παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Οικονομία & Ανάπτυξη (Εξορθολισμός Δημοσίων Δαπανών)
  • Ιστορία & Διεθνείς Σχέσεις (Η Γεωπολιτική Διάσταση της Ελληνικής Κρίσης)
  • Πολιτική & Κοινωνία (Grexit / Grexdent: Τελικά ανήκουμε στη Δύση;)
  • Πολιτική Υγείας (Τι συμβαίνει με την Υγεία στην Ελλάδα σήμερα; Μια προσέγγιση της πολιτικής για την υγεία, από όλους για όλους)
  • Μέσα Ενημέρωσης, Επικοινωνίας και Τεχνολογία (Προστασία Δεδομένων, Ιδιωτικότητα και Ασφάλεια στο Διαδίκτυο) 

Οι Ομάδες Σκέψεις του Συλλόγου δημιουργήθηκαν πριν 3 χρόνια και έχουν ήδη πραγματοποιήσει τρεις πολύ επιτυχημένους κύκλους συγγραφής Κειμένων Θέσης. 
Τα θέματα που καλύπτουν οι Ομάδες Σκέψης προκύπτουν από τα βασικά διδασκόμενα αντικείμενα στο LSE και παράλληλα αποτελούν τους βασικούς τομείς που απασχολούν την Ελλάδα.

Σκοπός της λειτουργίας των Ομάδων Σκέψης είναι η αξιοποίηση του πλούσιο πνευματικού δυναμικού των αποφοίτων του Συλλόγου, η δικτύωση και η συνεργασία μεταξύ τους και η συμμετοχή σε έναν εποικοδομητικό δημόσιο διάλογο τόσο με στελέχη της αγοράς όσο και με θεσμικούς εκπροσώπους δημόσιων και ιδιωτικών φορέων. 
Το αποτέλεσμα είναι η παραγωγή Κειμένων Θέσης (Policy papers) τα οποία περιλαμβάνουν συγκεκριμένες προτάσεις που έχουν προκύψει από καινοτόμες και πρωτοπόρες απόψεις και στοχεύουν στη θεμελίωση ιδεών και πλαισίων. Τα Κείμενα Θέσης δημοσιεύονται σε έγκριτα μέσα ενημέρωσης και αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου. 

Με εκτίμηση,

Μαρία Ξυτάκη

Πρόεδρος
Ελληνικός Σύλλογος Αποφοίτων του
London School of Economics and

Political Science

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων