Επιχειρηματική ανάπτυξη της RAFARM στην Αυστραλία | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Επιχειρηματική ανάπτυξη της RAFARM στην Αυστραλία


6 οφθαλμολογικά προϊόντα της RAFARM που έχουν αναπτυχθεί στην Ελλάδα, διαθέσιμα και στην αγορά της Αυστραλίας

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία RAFARM, με περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας στην φαρμακευτική αγορά, συνεχίζει την αλματώδη ανάπτυξή της εκτός Ελλάδος, πετυχαίνοντας μιας στρατηγικής σημασίας συμφωνία με μεγάλη πολυεθνική εταιρεία στην Αυστραλία. Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της παρουσίας της εταιρείας, διεθνώς, το αντικείμενο της συμφωνίας, αφορά στην κυκλοφορία προϊόντων ανάπτυξης και παραγωγής της RAFARM, στην αγορά της Αυστραλίας.

Σε πρώτη φάση, η συνεργασία περιλαμβάνει την κυκλοφορία σειράς 6 Οφθαλμολογικών προϊόντων αμιγώς εσωτερικής ανάπτυξης. Δύο εξ’ αυτών είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά της Αυστραλίας από τον Σεπτέμβριο του 2015, ενώ στο εγγύς χρονικό διάστημα έχει δρομολογηθεί η κυκλοφορία των υπολοίπων προϊόντων. Η συγκεκριμένη συνεργασία έχει τεθεί σε γερές βάσεις με στόχο στο άμεσο μέλλον να επεκταθεί σε περισσότερες θεραπευτικές κατηγορίες.

Ο κ. Άρης Μητσόπουλος, Αντιπρόεδρος RAFARM δήλωσε ότι: «Η συμφωνία αυτή είναι μια μεγάλη επιτυχία της RAFARM και ιδιαίτερα των τμημάτων Έρευνας & Ανάπτυξης και Ρυθμιστικών Υποθέσεων/Εγκρίσεων, καθώς αποδεικνύει την εμπειρία και την εξειδίκευση της RAFARM στις διαδικασίες έγκρισης που διασφαλίζουν υψηλής ποιότητας φακέλους και την ικανότητα για την υλοποίηση επιτυχημένων διεθνών συνεργασιών. Παράλληλα, αποδεικνύει την ποιότητα των φαρμακευτικών προϊόντων που παράγει η RAFARM, ενώ βοηθά στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης για την ποιότητα των ελληνικών φαρμάκων, σε όλο τον κόσμο».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων